Du är här: Start / Betyg & recensioner / Stalker
Betyg & recensioner för

Stalker (Inbunden)

Kundbetyg 4

(393 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Håller inte.

Bråkiga Katten, 10 november 2014

Nej, jag tycker inte om boken och jag tycker definitivt inte om karaktärerna, vaken Joona Linna eller den underlige Erik Maria Bark. Boken är inte speciellt spännande och våldet i boken känns bara spekulativt. Boken fångar mig inte och jag "skummar" över sidorna för att komma till slutet. Funderade ett tag på att lägga boken på hyllan men beslöt mig för att fortsätta till "the bitter end". Jag tycker Keplers tidigare böcker har varit rätt ok. Antingen så har jag växt ifrån dem eller också är denna bok sämre än de andra.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svår att släppa.

Inger L. Morin, 11 december 2014

Spännande läsning från början till slut. Svår att lägga ifrån sig, ville veta mer vad som hände. Jag kunnde inte från början ana vem som var boven i dramat. Mycket läsvärd

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tappa andan

Thomas Nystedt, 27 november 2014

Ännu en pärmvändare från Kepler. Redan från första stund griper boken tag och sedan kastas man fram och åter mellan hopp och förtvivlan. En känsla av tomhet drabbar mig när sista sidan är avverkad. Kepler blir bara bättre och bättre helt enkelt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr en besvikelse...

Henrik N, 8 november 2014

Jag älskade Sandmannen, och det är såklart oerhört svårt att toppa det. Hypnotisören är uppbyggd mycket bättre och Stalker känns inte lika mystisk som hypnotisörer eller lika spännande som Sandmannen.

Jag saknade även Saga och Joona som både tog steg tillbaka, känns lite uppenbart att Erik Maria Bark kom tillbaka enbart för att Persbrandt skall få vara med i kommande filmer.... Jag läste ut den fort och hoppades och hoppades, men tyvärr blev jag besviken, nu får man vänta några år på en revanch.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning från början till slut

Kenneth B, 12 november 2014

En bok som inte går att lägga ifrån sig. Men kanske inte en bok man läser ensam hemma... Kepler har gjort det igen och är nog bland de bästa vi har gällande kriminalromaner just nu. Längtar redan till nästa bok!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

KANONBRA!

Lena Anne Marita Wirde, 20 april 2017

Som alla Keplers böcker är den jättebra och spännande till max! Jag rekommenderar den verkligen, i bland tar den totalt andan ur en då man läser och svårt att lägga i från sig den för att sova.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rysligt spännande

Rosie Gustavsson, 3 maj 2016

En bok som är så spännande att de är svårt att lägga ifrån sej den.Kan verkligen varmt rekommendera denna spännande bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäst av alla Kepler

Saffran, 19 april 2016

Riktig nagelbitande bladvändare...
Den börjar riktigt bra och är skriven på ett sätt som fångar läsaren
och blir svår att lägga ifrån sig.
Min närmaste bekantskap har läst den,
de flesta tyckte den var spännande och gav den högt betyg!
Läs den...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grymt bra, som alltid!

Bokläsarn (Luleå), 29 december 2015

Kan tänka mig att många som läser boken inte vill o i markplan efter att de har läst Stalker. Och som alltid bjuder Keplers alster på hisnande spänning från sidan ett.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej