Du är här: Start / Betyg & recensioner / Naturlära : limes norrlandicus
Betyg & recensioner för

Naturlära : limes norrlandicus (Inbunden)

Kundbetyg 5

(333 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Perfekta presentboken

LucidDreamer, 20 februari 2018

Mycket fin konstbok. Inte enbart illustrationerna utan också texten är utomordentlig.
Låt boken ligga framme till prydnad och för spontanläsning!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

"limes norrlandicus" Lars Lerin

ginez, 22 januari 2018

Det är ett äventyr att öppna Lars Lerins bok "limes norrlandicus", att han är en makalös konstnär visste jag redan men att han är en sån underbar berättare kom som en väldigt glad överraskning!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lars Lerin/Naturlära

Maja, 31 augusti 2017

En bok som man bara måste älska, Lerin är både fantastisk som konstnär och som författare. Köpte denna bok som gåva till min syster, men måste absolut köpa en till mig själv.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som naturen själv

Kristina Elmén, 21 februari 2016

Underbar, fantastisk och alldeles enastående! Den är levande, vacker och vital, något långt utöver den vanliga soffbordsboken. Detta gör den till en present som inte kan vara annat än välkommen. Med text och bild utgör den ett mäktigt verk att ständigt återkomma till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok att älska!

Marja-Lisa Ström, 14 november 2014

Denna gång har Lars Lerin överträffat sig själv! I Naturlära:limes norrlandicus visar han det yppersta av sitt konstnärsskap. Boken är vacker, akvarellerna talar sitt eget språk, poetiskt och finstämt. Att han dessutom är en mycket bra författare gör boken till något man är lycklig över att äga.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Naturlära

Gunilla Lundqvist, 15 juli 2014

En helt underbar bok! Jag ska ge den i present till en mycket god vän och nu hoppas jag att han ska tycka att den är lika fantastisk!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Låg kvalitet på tryckningen

Anna, 6 maj 2021

Jag blev besviken på att så många bilder var så lågupplösta och dåligt inskannade/fotade. En hel del i den här boken är pixligt eller suddigt och jag hade förväntat mig mer. Vackra motiv, men boken gör dem inte alls rättvisa. Jag har ingen tidigare bok av Lars Lerin och kan inte jämföra med hur hans böcker brukar vara, men jämfört med andra digitaltryckta konstböcker håller den inte alls måttet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Natur bilder

Maritta Pöysti, 23 februari 2021

Fina natur bilder av Lars Lerin, tänkvärda texter går fort att bara gå vidare i boken mycket mycket fin bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den perfekta presenten!

Carina B, 29 januari 2019

Jag köpte boken åt min väninna som fyllde 50 år.Hon blev jätteglad då hon tycker om Lars Lerin,det är en fantastiskt fin bok med foton,akvareller o texter av Lars.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej