Du är här: Start / Betyg & recensioner / Lazarus
Betyg & recensioner för

Lazarus (Inbunden)

Kundbetyg 4

(118 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Förutsägbar

Martin, 25 oktober 2018

Räknade dagarna till nya boken skulle släppas så mina förväntningar var nog väldigt höga. Blev dock besviken på handlingen då jag hade förväntat mig något "nytt" tema, känns som att jag redan läst denna bok utan att avslöja för mycket för eventuella läsare som kanske läser recensioner innan de läser boken.

Har man läst de tidigare böckerna så var mycket förutsägbart i boken vilket var tråkigt.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Är det bara jag?

Justine13, 6 november 2018

Som tycker mig ha läst det mesta tidigare som Kepler tar upp. Det verkar som om dom finkammat deckargenren efter uppslag för jag får en deja vu känsla att jag läst det tidigare. Följer en formula som gör att boken blir förutsägbar. Man känner sig lite manipulerad som läsare och då tappar jag intresset.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sagobok

Karl Anders Sturfält, 22 januari 2019

Tycker att en deckare ska ha ett stort mått av verklighet i sitt innehåll.
Denna bok var så långt ifrån detta, att jag ibland funderade på att sluta läsa.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besviken

Irene Rose-Marie Hansson, 3 december 2018

Väntat länge på denna fortsättning med Joona. Blev tyvärr besviken då det känns som en upprepning av de andra böckerna. Onödigt detaljerad med fakta om alla vapen m.m.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs värt

Mia, 5 november 2018

Så spännande bok! Kunde inte sluta läsa den! Den grep tag i mig ända från början! Denna rekommenderas starkt om man vill ha en bok som innehåller det mesta. Läs den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt spännande

Linett, 2 november 2018

Rekommenderar alla som gillar deckare att läsa denna boken. Man kan knappt sluta läsa samtidigt som det fryser till is i märgen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Keppler, vad har hänt?

Vespamannen, 29 december 2018

Kommer ni ihåg de första Kepplerböckerna? Det var spännande, gåtfullt och karaktärer som var intressanta.

De senaste böckerna, och Lazarus i synnerhet har tappat all trovärdighet, det går som på automatläge, författarna verkar ha tröttnat. Det finns inget gåtfullt i denna bok, och allt handlar om våld och handling helt utan logik, som bara känns larvig hur skulle det kunna vara möjligt att den onde i denna bok lyckas med allt hen lyckas med? Man kan lika gärna väva in utomjordingar i denna historia, det är ungefär lika trovärdigt.
De som inte blir mördade eller tar livet av sig i denna bok, önskar man nästan att dom gjorde det. För nu finns det ju en möjlighet till att det blir ytterligare böcker i serien.
Allt jag kan säga är, Inte för mig i alla fall.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besvikelse

Annika, 17 november 2018

Denna bok var inte värd att läsa
Jag har läst alla Keplers böcker men denna tyckte jag inte alls om.
Mycket ord för att fylla ut boken och riktigt blodig.köp den inte!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rysare

Margareta Sjödin, 15 april 2019

Inte bara en thriller, lika mycket en rysare. Svårt att sluta läsa. Har läst alla i serien och tycker lika bra om den sista som de tidigare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej