Du är här: Start / Betyg & recensioner / En värld utan slut
Betyg & recensioner för

En värld utan slut (Storpocket)

Kundbetyg 5

(15 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastico, den ska vi ha!!!!

Åke Ekström, 24 april 2017

Jag blev glatt överraskad när jag hittade denna fortsättning på hans första bok, som var minst lika spännande och hyperintressant. Åtminstone för oss som gillar historiska romaner. Detta är en bok som är en mycket givande och underhållande läsning. Svår att lägga ifrån sig när man börjat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Faktiskt ett mycket bra bok

Kurre, 15 februari 2016

Mycket spännande och engagerande bok. På egen hand är den värd fyra stjärnor som historisk underhållningslitteratur. Jag ger den tre stjärnor därför att den är en direkt kopia av sin fristående föregångare. I stora drag och i det mesta väsentligt återfinns alla drag från Pillars. Antagonisten har samma karaktärsdrag som den förre från första boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande historia.

Lars Larsson, 28 oktober 2015

Denna fortsättning på Svärdet och spiran är lika fantastisk som sin föregångare. Ken Follett fångar läsarna i ett järngrepp och ens syn på gamla byggnader förändras för evigt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

fristående fortsättning på Svärdet och spiran

bonadea, 14 mars 2015

Fristående fortsättning på Svärdet och spiran. En värld utan slut handlar först om främst om staden Kingsbridge och människorna som bor där, det finns några huvudkaraktärer som får mer central plats i historien men Ken Follett har lyckats väva in alla personer och ge de en egen historia. Är lite förvånad att boken i te får högre betyg av läsarna då det är bok som trots sin massiva storlek är lättläst och fångar läsarna direkt. Det är en bok som innehåller allt för att vara en bestseller!Betyg 5

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej