Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den som finner
Betyg & recensioner för

Den som finner (Inbunden)

Kundbetyg 4

(21 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Den som finner

Kerstin Ahlm (Västerhaninge), 29 augusti 2016

Stephen King i hög form. Spännande fortsättning på Mr Mercedes. Ser framemot den tredje delen Sista vakten. Tycker King blir bättre och bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Kristina, 15 juli 2016

Absolut läsvärd bok, dock inte på riktigt samma rafflande nivå som sin föregångare Mr. Mercedes. Ser fram mot den tredje och sista delen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 3 juni 2016

Boken Den som finner är den andra boken i en trilogi. Den första boken, Mr Mercedes, läste och recenserade jag för ungefär ett år sedan. Och den tredje och avslutande boken, Sista vakten, kommer ut på svenska redan om drygt fyra månader, i oktober 2016.

Så här skrev jag om den första boken i serien, Mr Mercedes:

"Min absoluta favoritförfattare, sedan fyrtio år tillbaka, gör mig aldrig besviken, oavsett vilken genre han skriver i, och vad böckerna handlar om.

Den här boken, "Mr Mercedes" klassas som Stephen Kings första renodlade thriller. Och det är en bok som är helt utan skräck och övernaturliga inslag. Utan boken kan väl kallas en thriller, en kriminalroman, eller en roman.

Boken är tydligen den första fristående boken i en planerad trilogi, och det gör mig glad, för då vet jag att jag kommer att få läsa två liknande böcker.

Som alltid när det gäller Stephen Kings böcker, så tycker... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej