Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kan man dö två gånger?
Betyg & recensioner för

Kan man dö två gånger? (Inbunden)

Kundbetyg 4

(258 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Slopa spriten!

Lars Gustavsson, 5 januari 2017

Som vanligt med Leif GW en spännande och komplicerad intrig, som byggs upp från hans kunskaper inom brott och kriminologi. Språket är lättläst och boken har flyt trots många utvikningar i sidospår. De mest tröttande av dessa är de otaliga beskrivningar i sprit och mat, med inmundigande som skulle däcka de flesta normala människor. Detta hade kunnat bespara oss ett femtiotal tröttande sidor.
Men som sagt ändå en läsvärd deckare med flyt. Författaren är en skicklig skriv-hantverkare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Leif GW Persson ett gediget och bra skildring!

L-G Esson, 2 mars 2018

Det finns alltid en lösning för Bäckström "krångla inte till det" som han sa L-M Johansson.
Du GW är alltid läsvärd och en av mina absoluta favoriter bland författare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harmlös

Lars Törnqvist, 5 september 2017

Som vanligt somnar man gott och med ett leende på läpparna till kriminalkommissarie Bäckströms bravader. Och händelseförloppet känns trovärdigt och lagom invecklat och är i singelversion.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

-JÄTTEBRA som vanligt dessa G.W. Persson-deckare!

Fantastiskt att Leif G.W. Persson ALLTID är lika läsvärd - han är min absoluta favorit bland författare -
ALLA hans böcker är helt enkelt unikt underbara - roliga, spännande och så lättlästa och man längtar
efter att få lägga sig i sängen på kvällarna och bara läsa och läsa och man får panik då boken närmar sig sitt slut - skriv FORTARE Leif - jag vill bara ha mera av samma material!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härliga Bäckström

Ztina Varg, 9 maj 2017

Retar mig på att min tid inte räcker till att sträckläsa boken,vill inte lägga den ifrån mig. Nu när den är färdigläst väntar jag på nästa bok av GW.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kan man dö två gånger?

Rolf Berg, 28 mars 2017

En GW som håller den nivå som man har rätt att ställa. Jag uppskattar språket i historien och på det sätt som han framställer Kommisarie Bäckström denna gång. Mysfaktorn är hög när man konsumerar denna historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En Evert Bäckströmmare i sedvanligt god klass.

Bengt Nilsson, 12 januari 2017

En bra bok, Bäckström och hans kolleger är i högform. Infallsvinkeln är lite udda, grabben som hittar ett kranium ute i naturen. Alla som gillar L G W Ps tidigare alster bör skaffa den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av GWs bättre

Nils Eklund, 11 januari 2017

Bäckström har utvecklats, han har av författaren fått lite av Lars-Martin Johanssons arv. "Krångla inte till det" - Bäckström är klockren på att man inte kan dö två gånger, det finns en lösning. Jag var positiv till förra årets bok om bombmakaren - bl.a. för att Bäckström inte var med. Jag längtade dock efter Bo Jarnebring. Det gör jag fortfarande. Och jag har alltså ändrat mig om Bäckström. Hans självkänsla känns plötsligt naturligare. Jag tycker också porträttet av Annika Carlsson är riktigt bra, hon blir i boken en person att känna för. Porträttet av åklagaren Hanna Hwass är skarpt, efter 30 år i svensk statsförvaltning är igenkänningen hög.
Mycket bra är också att berättelsen förs framåt av det professionella polisarbetet, även här är igenkänningen hög.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Julklapp

gunwor wessberg, 4 januari 2017

Maken, som är en inbiten läsare av olika sorters böcker, älskar Leif G W läser den just nu och kommenterar ofta hur bra han tycker boken är! Jag hör också ofta honom skratta när han läser 😄

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej