Du är här: Start / Betyg & recensioner / En sax i hjärtat
Betyg & recensioner för

En sax i hjärtat (Inbunden)

Kundbetyg 4

(12 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Det var en gång.......

Jan Jälkinger, 11 maj 2017

En ljuvligt nostalgisk bok som passar särskilt oss som upplevt 50- och 60-talet, men även yngre som har en relation till livet i små samhällen på landet. Är man som jag uppvuxen med (och gärna fortfarande läser) P.G. Wodehouse, Agatha Christie, Dorothy Sayers, Stieg Trenter osv är den här boken en guldgruva. Man (iaf jag) stannar gärna upp och låter tankarna löpa sina egna spår om personer, handelsbodar och byar man upplevt. Samtidigt grubblar man ju intensivt på vem som kan vara mördaren - det finns många att välja på. Jag läste boken med ett leende på läpparna.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bokrecention

ganska orealistisk tung att läsa en besvikelse har inte läst hela orkade inte efter några sidor med princip samma innehåll slutade jag läsa

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väntar på del 2

Sonya , 19 juli 2017

En riktigt bra deckare! Jag gillar att det är flera intressanta kvinnor med i boken och att den utspelar sig i slutet av 50 talet. Jag var alltid gillat Stieg Trenter och Maria Lang och den här påminner om deras deckare. Hoppas att det blir en fortsättning så att jag får läsa mer om Hannah och hennes bravader. Skönt också att inte hela boken dryper av blod och våld. Läs den!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig

läst mycket, 10 juli 2017

Mysig deckare som utspelar sig på Småländska landsbygden någon gång på 50talet. Börjar kanske lite trevande men tar sig.Ett stort persongalleri och vem ljuger ?? Perfekt sommarläsning !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej