Du är här: Start / Betyg & recensioner / Makt - Lös
Betyg & recensioner för

Makt - Lös (Inbunden)

Kundbetyg 4

(24 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket läsvärd!

Ingrid Rudin, 5 oktober 2020

Intressant att höra Monas egna ord om vad som hänt. Jag har aldrig förstått hur påverkad hon trots allt var av alla hot hon utsattes för, bra om fler får upp ögonen för vilken ton vi har mot varandra oavsett om vi tycker likadant eller ej. Förstår inte att man kan vara så aggressiv mot någon man inte känner. Det är intressant att läsa hur Mona reflekterar över makt och hur den påverkar oss och om modet att driva åsikter i motvind.

3 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En centralgestalt

Simon, 10 maj 2021

Efter att snart gått upp i rök sedan skandalen kring de falska intygen så var det jättespännande när hon nu kom ut i ljuset igen och berättar sin historia, och då (som tur är) inte bara om de falska intygen. Oavsett vad du tycker om henne så har ju Mona Sahlin verkligen varit en centralgestalt inom svensk politik - hon var ju nära att bli statsminister - under otroligt många år och därför är den här boken intressant att läsa. Obehagligt dock när man förstår hur otroligt hårt det blåser på toppen. Hur som helst tycker jag att det är viktigt att hon gav ut den här boken och inte bara försvann för gott.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ger perspektiv

Sigrid Yvonne Bergman, 23 november 2020

Ger en ny insikt där inte journalister är inblandad, här tar hon ansvar för sin handling men också en värme som omger henne av gamla partimedlemmar, värd att läsa med eftertanke

1 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej