Du är här: Start / Betyg & recensioner / Jamåhonleva
Betyg & recensioner för

Jamåhonleva (E-bok)

Kundbetyg 4

(19 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bladvändare

Lars, 9 december 2019

Riktigt spännande!!! Roslund är mästare på att klistra fast läsaren till sista sidan. Rekommenderas varmt. Välskrivet och annorlunda intriger. Har läst alla Roslund tror jag. Ser redan fram emot nästa.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt spännande

Ulla Sjöland, 24 september 2019

Mycket bra och fängslande bok. Kunde knappt lämna ifrån mig den och önskade att den hade varit längre sträckläste den

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra driv som vanligt

motorhead (Stockholm), 15 augusti 2019

Roligt att Anders Roslund fortsätter att skriva böcker om Evert Grens och Piet Hoffman trots att Börge Hellström gick bort 2017. Alltid spännande och bra driv i böckerna. Det enda negativa tycker jag är att det blivit lite mer fiction och Piet Hoffman har mer eller mindre blivit en James Bond som klarar av det mesta. Men det är en liten petitess, jag kommer att fortsätta köpa hans böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 juli 2019

Jamåhonleva är den nionde boken om polisen Ewert Grens. Och det är den fjärde boken om Piet Hoffmann och Ewert Grens tillsammans. Jag har läst alla dom tidigare böckerna och jag har tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Dom sju första böckerna har skrivits tillsammans av Anders Roslund och Börge Hellström. Men den förra boken, Tre timmar, och den här boken, är skriven av Anders Roslund ensam.

Jag älskar verkligen den här bokserien. Tycker att dom är fantastiskt skrivna. Och varje bok tar upp viktiga frågor och samhällsproblem. Precis alla böckerna är jättebra, och jag kan verkligen rekommendera dom allihopa. Läs gärna hela serien från början, eller åtminstone från bok nummer nummer sex, (Tre sekunder), där Piet Hoffmann kommer med i handlingen.

Den här boken var inget undantag från dom tidigare. Utan den var precis lika bra. Mycket spännande, berörande, och absolut inte förutsägbar. Hoppas verkligen på fler böcker i serien.

Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej