Du är här: Start / Betyg & recensioner / I rättvisans tjänst : berättelser från mitt liv som advokat
Betyg & recensioner för

I rättvisans tjänst : berättelser från mitt liv som advokat (Inbunden)

Kundbetyg 4

(17 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra lärobok

Ann Lindgren, 18 november 2020

Både för mig och mina elever i juridik. Exemplifierar våra teorier både ett brabra sätt! Och bra skriven. Det gillar en lärare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lärorik

Kerstin , 28 september 2020

Lättläst och lärorik. Intressant inblick i en advokats vardag! Bra med läsning som man kan avbryta och återuppta utan att tappa tråden!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gripande bok

Saga, 10 september 2020

Sättet som Johan beskriver dom fall han varit med om är otroligt intressant och gripande att läsa om! I vissa fall skrattar man och i andra kommer det tårar. Väldigt bra bok! 🌟

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Juridik

Dick B Nyberg, 24 september 2020

Hej!
Jag jobbade i en församling i mitten av 70-talet i Härjedalen. En sen kväll ringde landsfiskalen upp mig och frågade om jag kunde biträda en klient i en olovlig jakt mål. Jag satt hela natten och under helgen läste jag igenom olika juridiska texter samtidigt hade jag gudstjänster och besök i byarna. Klienten fick villkorlig dom. Jag ringde flera släktingar inom juridiken och kompisar från Lundatiden. Jag fick informationen senare att han var känd tjuvjägare. Senare blev jag bjuden hem till domaren och menade att jag skulle satsa på juridiken. Den sommaren fick jag flera uppdrag att biträda för att bland annat locka över mig till det andra spåret. Nu är jag pensionerad diakon/sjukhusdiakon.
Pax et bonum - frid och allt gott!
Broder Tuck

0 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej