Du är här: Start / Betyg & recensioner / Delhis vackraste händer
Betyg & recensioner för

Delhis vackraste händer (Pocket)

Kundbetyg 4

(169 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kul bok

Glada Vickan, 13 april 2018

Kul bok men som ändå innehöll allvarligheter och visdom. Extra kul var Yogis härligt målande sätt att prata, och hans livsfilosofier.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Smårolig läsning

britt welinder, 14 januari 2017

Jag tyckte om boken. Intressant att läsa om Indien och deras traditioner m m. Författaren har en härlig humor. Jag har också läst Mikael Bergstrands två andra böcker som berör Indien, nämligen "Dimma över Darjeeling och "Gurun i Pomonadalen". Kan rekommenderas. Mycket trevlig läsning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig läsning

Underbart rolig bok. Skrattar och bara älskade denna bok. Bra skrivet och gör så att man inte kan släppa den ifrån sig. Skriver så att man känner att man är i Indien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En härlig bok! Läs den!

Margit, 12 april 2015

Jag blev mycket positivt överraskad - en lärorik och rolig bok om Indien. Björn Granath är en fantastisk uppläsare som inte gör det hela sämre precis... Jag har rekommenderat boken till alla mina läsande vänner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En underbar "feel good" historia.

Evelyn Falk Möller, 30 mars 2015

Från det regnigt, ödsliga grå och trista livet i Malmö till det doftande (stinkande), myllrande, överbefolkade Indien (speciellt Dehli) får vi följa med Göran Borg, desillusionerad medelålders, frånskild journalist och hans indiske vapenslagare Yogendra Sing. En textilexportör i sina allra bästa och mest underbara år, om han får säga det själv.

Och det är just det han berättar och delar med sig av. Sin livsfilosofi, som är så underbart livsbejakande; Allt han säger får både Göran och läsaren att helas till både kropp och själ. För det är genom honom vi får lära känna Indien. Det verkliga Indien.Och älska det och alla dess innevånare. Den dag jag reser till Indien (och det kommer jag att göra, för det är ett land jag älskar på avstånd och ännu mer nu efter denna bok) vill jag ha en alldeles egen Yogendra Sing vid min sida.

Mikael Bergstrand skriver underhållande och med stor kärlek till både det land historien utspe... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feelgood

Birgitta Stiefler, 6 oktober 2014

En välskriven humoristisk bok om en människa mitt i livet som väljer en ny väg. Något fler borde våga så jag rekommenderar alla som tvekar att läsa denna boken innan ni tar ett beslut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig "feelgood-bok" !

Sivan, 6 augusti 2014

Härlig bok, skriven med både hjärta och humor.
Många situationer som känns igen, relationer, kompisproblem osv.
Rekommenderas verkligen !

Skall du läsa EN enda bok i år - läs den här!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig bok

Suss, 31 juli 2014

Det tog mig 2 år innan jag läste boken pga av en helt felaktig recension i Sydsvenskan där man talade ner boken. Jag tycker att det är en härlig bok och håller helt med recensionen här --> http://metarecension.com/2014/07/31/delhis-vackraste-hander-recension-i-sydsvenskan/

=))

Trevlig läsning och glöm inte att läsa uppföljaren till "Delhis vackraste händer"!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderar varmt

Fiag, 23 juli 2014

Mellan 4 och 5 stjärnor. Så välskriven, underhållande, tänkvärd och givande. Samtidigt som den är fantastiskt rolig. Bra driv i boken och blir aldrig tråkig. Längtar efter att läsa fortsättningen, som jag vet finns.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej