Du är här: Start / Betyg & recensioner / Torka aldrig tårar utan handskar. 2, Sjukdomen
Betyg & recensioner för

Torka aldrig tårar utan handskar. 2, Sjukdomen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(186 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk

Lotta sandkvist, 12 maj 2014

Bland det bästa jag har läst. Alla borde läsa dessa 3 böcker om inte annat för allmänbildning kring nyhistoria samt kunskap och insyn i andras liv. Älskar dessa böcker. Jonas är fenomenal i sitt författarskap.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Storslaget verk, som borde vara sammanslaget

Anni, 10 maj 2014

Det enda jag inte förstår är varför Gardell väljer att ge ut "Torka aldrig tårar utan handskar" som en trilogi. Det är nämligen inte tre olika böcker, utan det är en bok, uppdelad i tre delar. Man bör läsa dem i ordning och har man börjat med den första så kommer man med största sannolikhet fortsätta med de följande. Gardell har en historia att berätta - och som han gör det!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

gardells bästa

Margareta Olsson, 26 april 2014

Läs dessa böcker är allt jag vill säga. Du blir berörd på alla plan. Sorgsen, glad, arg. Tacksam mot Jonas Gardell som gett oss detta!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra! Fin och initierad skildring av livet bland...

Tommy Johansson, 2 oktober 2013

Bra! Fin och initierad skildring av livet bland Jehovas vittnen. Jag gillar språket, pang på hela tiden. Gardell skriver som man tänker...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Instämmer helt i alla lovord som har kommit över denna...

Anna Birgitta Andersson Olsson, 24 september 2013

Instämmer helt i alla lovord som har kommit över denna serie av böcker. Berörde mig flera gånger till tårar. Ibland också till ilska. Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Beskriver otroligt bra historien hur HIV smittade...

Peter Rolfsson, 17 september 2013

Beskriver otroligt bra historien hur HIV smittade behandlades och samhällets syn på de smittade. Är en skam hur Sverige behandlade dessa individer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt informativt om HBTQ rörelsens framväxt och...

Madeleine Bonow, 10 september 2013

Otroligt informativt om HBTQ rörelsens framväxt och den skräck och trauma som drabbade alla när AIDS dök upp och spred sig i samhället.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket välskriven sann berättelse från gången tid med...

Henry, 8 augusti 2013

Mycket välskriven sann berättelse från gången tid med en riktig återgiven och sann period. Man återupplever denna tragiska period. Läs

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oerhörd gripande läsning om den beryktade "Bögpesten"....

Jonas Larsson, 27 juli 2013

Oerhörd gripande läsning om den beryktade "Bögpesten". Jag ser oerhört mycket fram emot del 3 som jag har sett att denna släpps nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej