Du är här: Start / Betyg & recensioner / Maten är min medicin : ayurveda i ditt kök
Betyg & recensioner för

Maten är min medicin : ayurveda i ditt kök (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(175 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk bok!!!

Malin Nilsen (Uppsala), 13 maj 2015

En väldigt fin bok och otroligt goda och enkla recept! Inte så krångligt och det går snabbt att tillaga dessa fantastiska maträtter!!!!
Kan verkligen rekommendera denna bok!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande!!

Gerd Malin , 1 juli 2014

Fin bok m goda å inspirerande recept. Perfekt om man inte äter komjölksprotein och gluten! Har provat många recept å alla har varit goda. Rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven bok med bra recept

Mira, 24 april 2014

Lite hokus pokus för mig i början när de olika personlighetstyperna beskrivs till utseendet. Inte min grej att bedöma människors metabolism utifrån vad de har för kroppsbyggnad och skallform direkt. Men mycket bra recept, särskilt för oss som inte tål vete och mjölk!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket intressant och läsvärd. Bra recept! Har inte på...

Lena , 17 januari 2014

Mycket intressant och läsvärd. Bra recept! Har inte på långa vägar provat alla men har börjat i alla fall... Planerar att sätta mig in i och lära mig mera om ayerveda då jag tycker det verkar vara ett sunt levnadssätt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superbra och goda recept. Uppskattar att allt är...

Bo-Göran Henning Gustavsson, 17 januari 2014

Superbra och goda recept. Uppskattar att allt är vegetariskt. Bra grundläggande information om hur du lagar god Ayurveda mat. Ibland behövs det dock många ingredienser. Rekommenderar den gärna.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra bok! Bra enkel och tydlig information och...

Ulrika, 15 januari 2014

Jättebra bok! Bra enkel och tydlig information och riktigt goda recept som hela familjen gillar!! Möjligtvis har några recept varit lite starka för de små, men det är bara att ta mindre av sådana kryddor. Bra med grundrecept och tips hur man kan modifiera för att laga kapha/vata/pitta som passar en själv.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag försöker hitta min dosha. Läser om Ayavedur och...

Turid Mathiassen, 3 januari 2014

Jag försöker hitta min dosha. Läser om Ayavedur och tycker det är spännande , men svårt. Får inte riktigt grepp om detta fortfarande.. trots olika test och trots denna bokens instruktioner

Har även testat Raw Food som är bra för mig men det är även krångligt med allt planerade.

Denna boken är enkel på ett inspirerande sett.. Vacker och lågmäld.. Recepten relativt billiga och enkla. Allt går att få tag i..

Har inte hunnit med så många recept än men de jag har lagat har varit goda.
I dag är det Spenat och grönkål med röda linser som pajskal som skall avnjutas.

Jag älskar redan: Maten är min medicin!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jätte bra kokbok! Har testar några recept, magen mår...

Jaban , 1 januari 2014

Jätte bra kokbok! Har testar några recept, magen mår mycket bättre när jag äter mat dom är ämnat åt min kroppstyp!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt bra introduktion till Ayurvedisk matlagning....

Liza, 2 november 2013

Väldigt bra introduktion till Ayurvedisk matlagning. Själv är jag bekant med ayurveda sedan tjugo år tillbaka genom en kurs på Axelssons i Stockholm. Inspirerande och också väldigt bra för de som är glutenintoleranta. Med andra or en bok jag kan rekommendera!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej