Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sverige Vägatlas 2013 Motormännen - 1:250000-1:400000
Betyg & recensioner för

Sverige Vägatlas 2013 Motormännen - 1:250000-1:400000 (Häftad)

Kundbetyg 4

(27 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Denna Atlas har vi haft ett antal av. Den ger oss den...

Roland Tidström, 22 april 2013

Denna Atlas har vi haft ett antal av. Den ger oss den hjälp vi behöver, när vi reser med bil i Sverige. Genom köpet i år har vi uppdaterat oss med den senaste utgåvan. Vi har nämligen råkat ut för problem, när väg-nummer ändrats. Instämmer med tidigare recensent, att atlasen innehåller även andra värdeffulla upgifter som vissa stadskartor, vägmärken mm mm.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett mycket bra vägatlas, mycket detaljerat. och bra...

Villy Böhnke, 11 november 2013

Ett mycket bra vägatlas, mycket detaljerat. och bra med nr. på avfart. på motorväg. Även Europa karten som vi köpte tidigare i år var bra, fick det i present.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utmärkt, det perfekta komplementet till GPSen. Denna...

Mariann Nielsen, 22 oktober 2013

Utmärkt, det perfekta komplementet till GPSen.
Denna är perfekt att ha till hands i bilen när inte täckning på mobilen fungerar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uppväxt med Motormännens atlas och ej haft den på...

wmajvor, 22 augusti 2013

Uppväxt med Motormännens atlas och ej haft den på flera år.
Kändes "hemma" direkt och än så länge har jag inte saknat något.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den är lätt att hitta i och bra, men skulle varit lite...

Christian Nilsson, 8 augusti 2013

Den är lätt att hitta i och bra, men skulle varit lite större upplösning och större stadskartor i den.
kunde också varit stålbandad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För små kartblad som inte medger en överblick....

Stig Lundh, 7 juni 2013

För små kartblad som inte medger en överblick. Kartbilden bryts ideligen av inbindningen.Det bör vara ring-blad. Kartan bör vara i A3-format för att inte behöva bläddra för mycket

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kartor är ju kartor, och därmed roliga. Såvitt jag kan...

Eric Nordlund, 30 maj 2013

Kartor är ju kartor, och därmed roliga. Såvitt jag kan bedöma är denna väl uppdaterad. Ett något mindre format skulle göra den hanterbarare inne i bilen, men då blir ju å andra sidan kartorna mindre. Man kan inte få allt. Roligt också med en massa extra faktasidor, bra underlag för frågesport under resan, särskilt med en 10-åring i sällskapet. :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Möjligen något "gyttrig" i sin ambition att ha med...

Hans, 25 maj 2013

Möjligen något "gyttrig" i sin ambition att ha med allt. Men framför allt p.g.a. sin skala den bästa atlas att ha med vid bilresor i Sverige.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Atlasen är tydlig och inte minst aktuell, mycket bra...

Gräshultarna, 23 maj 2013

Atlasen är tydlig och inte minst aktuell, mycket bra med de små "gula" vägvisarna som enkelt visar var man skall ta av från den "större" vägen. Atlasen mycket bra komplement till GPS:en.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej