Du är här: Start / Betyg & recensioner / Falleri, fallera, falleralla
Betyg & recensioner för

Falleri, fallera, falleralla (Inbunden)

Kundbetyg 4

(94 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 26 juli 2015

(Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

Det här den åttonde och sista delen i Carin Gerhardsens serie om Hammarbypoliserna. Jag har läst alla dom sju tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom alla. Här är en länk till min recension av den sjunde boken.

Jättetråkigt att det här är den avslutande boken, för jag hade gärna läst fler böcker i serien. Men förhoppningsvis så skriver ändå författaren flera bra böcker, om andra personer, och kanske i en ny serie.

Den här sista boken, var precis lika bra som dom sju tidigare, tycker jag. Rekommenderar varmt boken, men läs helst så klart hela serien från början.

Och tack till Carin Gerhardsen för åtta mycket bra böcker. Jag kommer verkligen sakna alla huvudpersonerna.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Falleri, fallera, falleralla

Annika , 30 november 2015

Mycket bra hela serien om Hammarbypoliserna. Jag kommer att sakna Conny Sjöberg och hans kollegor. Inte ofta man direkt känner sig hemmastadd med karaktärer, men i Carins böcker har jag gjort det hela tiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och läsvärd bok!!

Stina Hammarström, 30 september 2015

Jag tyckte mycket bra om boken. Den var spännande och svår att släppa.
Carin Gerhardsen skriver lättlästa böcker.
Jag gillar hennes sätt att beskriva både personer och platser!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sista boken

Malin Linnåsen, 14 augusti 2015

Jag har älskat den här serien och rekommenderar den varmt till alla. Därför tycker jag naturligtvis att det är tråkigt att det här är sista boken i serien. Boken är inte en av de bästa i serien, det finns lite för mycket som jag inte riktigt köper som trovärdigt men det är fortfarande en jättebra bok pga språk, spänning och inte helt självklara lösningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande in i det sista

Lizette, 29 juli 2015

Riktigt bra deckare med många överraskningar som var spännande in i det sista. Synd att det var den sista i serien!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande avslut på serien

Hans, 10 juli 2015

Väldigt spännande avslutning på Hammarbyserien, men får verkligen lära känna de olika personerna i teamet. Synd att serien tar slut men det kanske också är bra så att den slutar på topp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Falleri, fallera, falleralla

Birgitta Gravås, 8 juli 2015

Bra, men ibland känns vissa beskrivningar som ren utfyllnad. Dem hoppade jag över vilket gjorde att boken lästes ut snabbt. Det å andra sidan tyder på att boken höll en hög spänning annars hade jag lagt ifrån mig den och gett bort den oläst!
Birgitta

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

spänning

Monica Karlström, 1 juli 2015

En mycket välskriven bok, man känner igen personerna väl . Bra intrig.Med andra ord en riktig bladvändare, man vill inte lägga ifrån sig boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej