Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kom i form på 30 dagar : maten, motionen och motivationen
Betyg & recensioner för

Kom i form på 30 dagar : maten, motionen och motivationen (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(48 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tack Laila :)

Annika, 3 februari 2014

Bra bok med goda recept och inspirerande gymträning. Håller en medelklassnivå gällande mat, träning och målsättning. Laila har verkligen lyckats insperera mig att komma igång med en mer hälsosam tillvaro!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk god mat!

Nanna Ramona Ståhl, 28 januari 2014

Lånade denna boken av en kompis först, men var tvungen att köpa ett eget exemplar. Jätte god mat! Lagar recept från boken nästan varje vecka.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken var bra och lättförståelig, lite avancerade...

Mia, 14 november 2013

Boken var bra och lättförståelig, lite avancerade recept. Bra instruerande bilder på träning och det var bra att se Lailas före och efter kort på sig själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok, många bra träningstips på sådant man kan göra...

Marina Enback, 14 augusti 2013

Bra bok, många bra träningstips på sådant man kan göra hemma. Var också till hjälp vid träning på gym, tydliga förklaringar på övningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tycker det skulle vara mer om motivationen. Lite mer...

Frida Wallén, 21 maj 2013

Tycker det skulle vara mer om motivationen. Lite mer pepptalk. Halvsvåra recept (svårt för en vanlig Svensson att hitta alla ingredienser) jättebra med ett träningsschema.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Maten var god och lagom lättlagad, tom min man fixar...

ingela kvist haglund, 16 maj 2013

Maten var god och lagom lättlagad, tom min man fixar det bra.
Kanske inte kommit i gång med Lailas övningar än men det är mer tidsbristen som är boven för min del.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok med handfasta tips och varierad hälsomeny för...

Hanna , 7 maj 2013

Bra bok med handfasta tips och varierad hälsomeny för hela familjen. Bra med bilder på både mat och träningsövningar. :) Ett plus för indelning av menyer samt övningar samt att man kan finna "syndarmenyer" för mänskliga kom-i-formare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bok, med väldigt smaskiga recept som passar...

Fisken 74, 7 maj 2013

Mycket bra bok, med väldigt smaskiga recept som passar hela familjen. Vissa recept dock lite otydliga och lite otydligt hur mycket man egentligen får äta. Annars rekommenderar jag denna bok, hoppas på en uppföljare med fler recept!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hej! Jag tycker boken är mycket bra och inspirerande....

Jessica Bengtsson, 6 maj 2013

Hej! Jag tycker boken är mycket bra och inspirerande. Har provat flera av recepten och de var jättegoda!! Har inte gett mig in på träningen än. Har dock bläddrat igenom den. Övningarna är tydliga och ser ut att vara lätt genomförda även om man inte går till ett gym. Perfekt med en månadsdagbok där man fyller i vad man ätit, hur mycket man har tränat och där övningarna står så man exakt vet vad som gäller varje dag. Lagom avvägd träning, 3dagar/vecka + GOD mat!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej