Du är här: Start / Betyg & recensioner / Yoga är min terapi : yogaprogram för din kroppstyp baserat på ayurveda

Mycket ingående om yoga

Anette Kristina Blomqvist, 21 oktober 2016

Massor av övningar inom yoga med fina foton så att du lätt ser hur du ska göra. Har du obalanser i form av sjukdomar eller smärta så har du möjlighet att leta upp vad just du behöver. För nybörjare inom yoga? Både ja o nej!
För lärare ? Absolut en måste- bok.
Malin Barrling och Janesh har lagt ned ett gediget arbete inför boken!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt!

Lars Anders Valdemar Rosenblad, 11 september 2015

Perfekt för dig som vill ha den informationen du söker när du precis börjat med Yoga samt framöver för dig som blir mer avancerad.
Jöttebra köp!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Aha upplevelse!

Alicia K, 25 november 2014

Fantastiskt förklarad vad Yoga egentligen handlar om. Det är viktigt att läsa först innan man börjar öva.
Janesh har ett sätt som verkligen fångar även de som inte tycker speciellt mycket om böcker överhuvudtaget. Innan har jag praktiserat yoga hemma men nu upplever jag något som jag har missat tidigare. Andningen är så viktig! något jag tog för givet och resultat känns efter varje hemmapass.
Alla ni som vill något extra läs boken men se till att omvandla teorin i praktik!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar Yogabok:)

Ewa, 17 september 2014

Utförlig med bra bilder och text om de olika yogapositionerna.
Du kan hitta dina egna positionerna för att heala dig själv.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att förstå sina egenskaper bättre...

My, 3 september 2014

....hjälper Janesh Vaidya till med! Igenkänningsfaktorn är hög, när du testar din ayurvediska personlighet. Boken hjälpte mig till att förstå mig själv bättre. Den har dessutom fördjupat min kunskap i yogan o fått mig att upptäcka varför jag tycker om vissa positioner mer. Som lärare är det även bra att tänka i ett vidare begrepp på sambandet mellan positioner o personligheter.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En BOK OM YOGANS RÖTTER

Markat, 20 augusti 2014

Mycket bra och lärorik bok som verkligen beskrev yogan från grunden.
Bra att lära sig att vi är alla olika och inte ska göra samma slags yoga,utan
från sin födelsedominanta element.Även yoga för olika symtom,sjukdomar och
hälsotillstånd.En bok att rekommendera för de som vill lära sig yoga.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig steg-för-steg intstruktionsbok!

Anna i Umeå, 5 juni 2014

Ännu en trevlig bok av underbare Janesh Vaidya! Den är upplagd så att den mest oerfarne steg för steg kan diagnosticera sig själv utifrån sin grundtyp och sina obalanser och välja färdiga yogaprogram utifrån dessa. Jag skulle inte rekommendera någon nybörjare att lära sig yoga via en bok, men för den som gått för en yogalärare och är bekant med asanas så är det en trevlig bok!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen!

Moonshine, 29 maj 2014

Det kan inte bli tydligare än så här.
Pedagogiskt upplagd och lättförståelig.
Dessutom snygga bilder och snygg design.
Köp den!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Yoga - bok med bra illustrationer

Erika, 1 november 2017

Var på Janesh Viadyas föreläsning och blev ännu mer intresserad av ayurveda och yoga. Du bör ha utövat yoga tidigare. Det är inte någon lätt bok för nybörjare. Om du kan lite om yoga är den väldigt intressant, men var beredd på att bläddra kors och tvärs för att hitta de övningar som passar dig. Bilder på övningarna med utförliga beskrivningar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej