Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den stumma flickan
Betyg & recensioner för

Den stumma flickan (Inbunden)

Kundbetyg 4

(172 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Sebastian jobbar sig in i måste-läsa-kategorin

Ulla, 17 december 2015

Detta författarpar har snabbt bokat en fast plats i mitt bokhjärta. Denna gång skruvas arbetsgruppens relationer till ytterligare. Samtidigt pågår en mördarjakt. Vem hinner först? Räddaren Sebastian eller mördaren. fast man tror att man vet hur det skall sluta känner man sig aldrig riktigt säker. Det har ju hänt oväntade saker förr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppdeckare

Mats Johansson, 27 april 2015

Rosenfeldt och Hjort producerar deckare som är så mycket mer än deckare. Det sociala spelet blir mer fascinerande än själva "brottsintrigen"
Har fått en relation till samtliga karaktärer.
Ser fram emot nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande bok

Den var mycket spännande och Sebastian Bergman och riksmordkommissionen håller läsaren fångad av boken. Jag rekommenderar den och ger den fem stjärnor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lite kvar

Ingegerd Susanne Vestin, 1 april 2015

jag har inte läst klart boken än, men den är väldigt bra hittills...... snart klar. spännande, svår att lägga ifrån sig

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mmmmmh...

Ibo Schupp-Jonasson, 31 mars 2015

Deckarhandling glider genom hela boken. Huvudämne är dock teamet som ska utreda det hela. Men morden löses till slut. Vet inte riktigt vad jag ska tycker men den får en trea. Bättre böcker av författarna har jag läst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bra bok, onödigt avslut

Jenny Wikander, 27 mars 2015

Mycket bra bok liksom detonerade, man vill verkligen fortsätta läsa. Dock inte 5 stjärnor för mig som kattägare då en katt stryps i de 2-3 sista sidorna.Vilket kändes som ett enormt onödigt tillägg. Annars kanonbra böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäst.

Kalle Ringdahl, 24 mars 2015

Personligen tycker jag att den här är den bästa i deras serie. Framför allt var den väldigt gripande. Då det var barn inblandat. Eftersom jag har barnbarn i den åldern så blev det nästan personligt. Mycket bra. Givna fem stjärnor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs böckerna i den ordning de är utgivna

Ann O'nyhm, 14 februari 2015

Ännu en bok om den förskräcklige Sebastian. Men han bli mer och mer mänsklig för var bok. Gillade den första boken, trots det växer bokserien hela tiden

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

LÄS!!!!!!!!

Helle 8 (Askim), 31 december 2014

Som alltid har Hjort/Rosenfeldt skrivit en välgjord spännings roman med psykologisk touch. Rekommenderas varmt till alla som gillar att försöka finna ut vem mördaren utan det att det är uppenbart redan de första sidorna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej