Du är här: Start / Betyg & recensioner / Torsdagarna i parken
Betyg & recensioner för

Torsdagarna i parken (Pocket)

Kundbetyg 4

(114 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Samtycke i sexuella relationer - inte viktigt?

Li, 15 april 2017

Varför inte problematisera att sex förekommer där ena parten ligger stel som en planka och väntar ut det? Obehagliga scener som aldrig ens berörs, är det för att författaren tycker det är normalt att ha den typen av sex?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Söt

Ulla, 4 maj 2015

Jag tycker att boken påminner om "tjejböcker" jag läste som ung. Den har vissa ljusa sidor men på något sätt för enkel och förutsägbar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Relationer kring pensionen

TofslanVifslan, 19 november 2014

Ganska bra o välskriven om relationer i pensionärsåldern, som då nästan alltid inbegriper även barnens relationsproblem. Tänkvärt om hur vanans makt är stor i den generationen då plikt och omgivningens tyckande får spelarhotellet roll.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favorit

Millaja, 7 augusti 2014

Bara älskade denna boken nästan från första sidan!
Hade så svårt att släppa den så den kommer jag antagligen att läsa om!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärlek vid vuxen ålder

Karin Ericson, 5 augusti 2014

Mycket bra bok. Tar upp problem med att "äga" en annan människa, inte lyssna på varandra samt ta beslut över någons huvud.
Även kärleksintrigen mellan två "mormorsgenerationsmänniskor" är härlig och ger mycket att tänka på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärlek i mogen ålder, feel good-roman för vuxna...

Inger Schill, 23 juli 2014

En söt och rar bok om kärlek och relationer. Trivsam läsning under lata semesterdagar.

Påminner lite om Marita Conlon-McKenna i utformningen. Som skrivit bl a "En liten hattaffär på hörnet".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker intrig

Inni, Umeå, 22 juli 2014

Romanens karaktärer fångade mig från början till slut. Kanske för att jag själv har upplevt något liknande och kunde le eller förfäras igenkännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Starka personligheter har också sina svagheter

Marve, 12 juli 2014

En varm bok om vuxen vänskap, familjerelationer och val i livet. Och val som vi inte gör. En berättelse som växer. Vi får uppleva London från en 60-årings perspektiv, en handlingskraftig kvinna som trots det har svårt att få leva det liv som hon själv vill leva. Det finns så många att ta hänsyn till. Att få läsa detta från en vuxen kvinnas perspektiv, känns berikande. En lättläst bok med mycket värme.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej