Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kockskola för ensamma hjärtan
Betyg & recensioner för

Kockskola för ensamma hjärtan (Pocket)

Kundbetyg 4

(98 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fell good!

ingrid , 16 juni 2015

En härlig historia, kan varmt rekommenderas att läsa! Hade gärna sett en fortsättning på denna bok!
Den hade allt, kärlek, sorg, framåtanda, glädje!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig feelgood! Hemtrevlig bok

Felicia, 6 maj 2015

Jättemysig bok att läsa och följa flera personers öden som korsas i ett kök under en matlagningskurs.
Verkligen en varm och fin historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig läsning som vanligt

Camilla Friberg, 27 februari 2015

En mysig bok om hur liten världen är och hur vanliga problem i vardagen kan skildras. Boken är ngt spännande men skulle säga att den är mest mysig och man blir alldeles glad och varm när man har läst genom hela boken och bara känner en skön känsla. Mysig helgläsning för att må bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok med flera middagstips

Eva Larsson, 24 november 2014

Lättsam läsning med feel-good-känsla. Enkel handling och bra miljöbeskrivning, men väl många namn att hålla i huvudet. För den matlagningsintresserade finns nog en del tips att hämta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förutsägbar

Marianne Abrahamsson, 7 november 2014

Förutsägbar bok med lite tramsig historia. Hade förväntat mig mer när jag läste recensioner om boken, men tyvärr blev jag besviken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som en paj utan fyllning.

Renée Kurenkoff, 22 september 2014

Erkännas skall är att jag hade förväntat mig sida efter sida med ljuvliga dofter av örter och en aningen "kärlek het som chili", men trots Marita's i sin ungdom utbildade mästerkock Alice så sipprar inte ens kaffedoften ut genom springorna från hennes fantasiska och väl tilltagna kök. Tyvärr, så dunstade sidorna bort mer och mer för att till slut helt tappa stinget till skillnad från hennes En liten hattaffär på hörnet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig "feelgood bok"

Tina, 4 september 2014

Man blir så glad när man läser denna bok. Boken kunde dock var lite längre med mjukare avslut. Klart läsvärd

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst "måbra" bok

Maria, 11 augusti 2014

Lättläst "må bra" bok som det egentligen inte händer så mycket i men som får dig att må bra när du läst den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig och varm

Katja, 21 juli 2014

Perfekt bok en regnig dag. Historia om ett gäng människor som samlas för att laga mat av olika anledningar. Enkel och ändå välskriven. Lättsam och enkel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej