Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sagornas stickbok : sticka sagobarnens bästa kläder
Betyg & recensioner för

Sagornas stickbok : sticka sagobarnens bästa kläder (Inbunden)

Kundbetyg 5

(56 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mysig inspiration

Mormor Britt, 24 november 2015

Såg Celia Dackenberg i kvällsprogrammet och kände att denna bok måste jag beställa. Motsvarar mina förväntningar med både trevliga berättelser och fina mönster. Jag är djupt imponerad över att Celia har kunnat återge och skapa så fina alster och stickmönster utifrån sagornas värld😊

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som jag väntat!

Gitte Margareta Bergqvist, 14 oktober 2015

Det här är en underbar bok för alla oss som älskar sagor och att sticka. Har många gånger haft lust att sticka Lillans klänning och Olles fina toppluva. Nu kan jag njuta av att ha beskrivning på hur många små fantastiska plagg som helst! Tänk att kanske kunna få till Mys speciella klänning! Tack för denna fina bok. Ger sådan otrolig inspiration.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sagornas stickbok

Eva-Britt Lundgren, 30 juli 2018

Gav bort boken i present tillsammans med garn det blev väldigt uppskattat. Mycket vacker och inspirerande bok, en perfekt present ska nog köpa en till mig själv också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig bok

Ulla Norman, 30 april 2018

En mysig bok som både ger bakgrundshistoria och mönster till några av våra mest älskade sagofigurer. Obs visar man detta för barn och barnbarn blir man tvungen att göra allt - kan bli flera års projekt ;-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas!

Milla, 20 februari 2018

En underbar bok som blev en uppskattad present. En bok för den som redan är ganska erfaren men passar också för en nybörjare som inspiration.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok

Eve, 16 maj 2016

En inspirerande och underbar bok! Jag kommer att sticka några av plaggen till mina barnbarn. En sådan här bok har jag längtat efter.
Tack för denna bok!
Vänligen
Eve

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mindfulness

Ulla, 7 mars 2016

Jag köpte boken i första hand för bilden och beskrivningen av Stormstinas tröja. När jag sedan öppnade boken är den ju fylld av olika skatter. Underbart att ta sig fram genom texterna och må gott varje stund boken är öppen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok,

mumman, 23 november 2015

Väcker många minnen hos gammal som ung, perfekt också som present, även till dom som inte stickar.
Förstår att det är många timmars arbete med att skapa denna bok, heder åt skaparen.
Tack

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration för den stickintresserade

Masgunnar, 20 november 2015

En vacker och inspirerande bok med flera användbara mönster.
En bok utöver det vanliga för den stickintresserade.
Perfekt som present.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej