Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kvinnan som stal mitt liv
Betyg & recensioner för

Kvinnan som stal mitt liv (Inbunden)

Kundbetyg 4

(15 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 februari 2015

Marian Keyes tillhör en av mina favoritförfattare. Hon har hittills gett ut femton böcker, och jag har läst fjorton av dom. Här är några länkar till dom senaste: "Hemligheten på Mercy Close", "Oväntat besök på Star Street", "En förtjusande man", "Är det någon där?", och "Tankar från sängkanten".

Jag tycker mycket om Marian Keyes sätt att skriva. Jag gillar att böckerna är tjocka. Och jag gillar blandningen av ytligt och djupt. Jag vet att hennes böcker förut, (och kanske nu också?), har klassats som chick lit, men jag tycker att dom är så mycket mer än det.

Hennes nya bok, "Kvinnan som stal mitt liv", var precis lika bra som hennes tidigare böcker. Den innehåller både gripande scener, knepiga relationer, varm kärlek, skön humor, och starka kvinnoporträtt.

Så jag rekommenderar verkligen boken.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Marian Keyes

Petra Johansson, 8 mars 2015

Ny bok av Marian och jag blev inte besviken, bara älskar hennes böcker. Dock ett litet minus det tog mer än halva boken innan jag försvann i dess värld.
Hon skriver sina böcker så att man känner igen sig ibland och man känner hur personerna gör bort sig och man läser med ett ständigt leende.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej