Du är här: Start / Betyg & recensioner / Män som hatar kvinnor
Betyg & recensioner för

Män som hatar kvinnor (Pocket)

Kundbetyg 5

(10 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jag har lärt mig svenska för att läsa boken i orgi

gunigma, 9 december 2021

Jag läste boken på polska för flera år sedan och jag blev förtjust. Det är min favoritdeckare. Jag har bestämt mig att studera svenska och nu läser jag boken i orginal och jag tycker mycket om den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så mycket mer än bara en deckare

Sara , 22 september 2021

Millenium-trilogin är verkligen en spännande och intressant bokserie som sticker ut ur den typiska deckar-genren och gör någonting nytt och eget. Förutom själva "huvudgåtan", som ligger som en röd tråd genom de 3 böckerna, finns det många underliggande, politiska och etiska teman som berör och som förs fram på ett sådant sätt att många olika slags läsare kan engageras. Karaktärerna är intressanta, mångbottnade och närvarande, någonting som inte heller är allt för vanligt i genren. Men jag skulle vilja säga att detta är väldigt mycket mer än "bara" en deckare, det är även ett porträtt av vårt samhälle som jag tror kommer vara aktuellt många år framöver.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa trilogin någonsin!

Nahid, 14 september 2019

Millennium böckerna är de bästa böckerna jag någonsin läst. Alla måste läsa dessa böcker de är fantastiska. Otroligt spännande och wow vilken story.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej