Du är här: Start / Betyg & recensioner / Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian
Betyg & recensioner för

Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian (Häftad)

Kundbetyg 4

(191 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En ren affärsprodukt

ingle, 9 september 2015

En i huvudsak kopierad utgåva. Snabb möjlighet att dubbla förtjänsten utan någon större arbetsinsats. Analys av huvudpersonen i princip obefintlig - bara en massa inklippta sidor från bok ett i serien. Greys funderingar har tillfogats texterna utan djup och tanke. Bara som ett sätt att legalisera en fjärde bok. Köp den inte. Läs om ettan i stället.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Samma, men ändå inte!

Bookish Girl, 26 februari 2018

Älskar historien om Anastasia Steel och Christian Grey. Har redan läst de tre tidigare böckerna ur Anas perspektiv och var mycket taggad inför att läsa den ur Christians. Boken levde upp till mina förväntningar och man får en annan bild av händelserna i boken. Man får även en inblick i Christians tidigare liv innan Ana kom vilket gör att man kan förstå honom och hans handlingar mycket bättre. Jag älskar dessa böcker av E L James. Rekommenderar starkt dessa böcker till läsare som har läst de tidigare böckerna och även de som gillar romantik och drama!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jämför inte

Gullinina, 19 maj 2016

Jag hade lite för höga förhoppningar på den här boken, kände de redan när jag började läsa.
Och jag tyckte att böckerna från Anas syn på de hela var mycket bättre. Sen om de är för att jag är tjej och gillar en tjejs synsätt bättre.. de vet jag inte men de var iallafall bättte och mer spännande.
Med det sagt menar jag inte att de här var en dålig bok! Bara att man inte ska jämföra den med de tidigare böckerna för mycket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kastar nytt ljus över befintliga berättelsen

Camilla (Linköping), 30 april 2016

Den här boken tycker jag man ska läsa om man tyckte att de första tre Fifty Shades-böckerna var så där bra att man vill läsa dem igen. För precis som andra skrivit i sina recensioner så är denna bok "samma berättelse" fast ur en annan persons perspektiv.

Jag gillade boken därför att den ger nytt liv åt hela Fifty Shades-serien genom att vi får höra Christians version av händelserna. Är man införstådd med att detta är samma berättelse ur ett nytt perspektiv och inte förväntar sig någon fortsättning på tidigare böcker, så blir man inte besviken! Förutsatt att man verkligen tyckte om de första böckerna, förstås.

Betyget når inte riktigt upp till fem hos mig, av anledningen att den tappade spänning emellanåt. Kanske för att man redan kände till vissa delar eller för att det helt enkelt blev lite långdraget.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse

Sara, 25 april 2016

Bara ett sätt att klämma ännu mer pengar ur läsarna.
Boken är sgs en kopia av fösta, fast från hans vinkel.
Hade hoppats på fler "förklaringar" på varför han blivit som han är.
Visst man får viss inblick, men mycket, mycket mindre än jag trott när jag köpte boken

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

E L James börjar upprepa sig- tjatigt!

Åsa Schafer, 22 april 2016

Denna författares fjärde bok börjar kännas tjatig då hon om och om igen går tillbaka genom tillbakablickar från tidigare böcker utan några nya konstgrepp. Om du inte läst tidigare böcker kan den säkert upplevas som spännande och annorlunda med sitt vågade och erotiska innehåll. Jag tycker boken saknar den psykologiska spänning som fanns i tidigare böcker. Det är lätt att förstå vad som kommer ske i handlingen och den är helt försägbar vilket är extremt tråkigt! Nu tycker jag att författaren bör lämna Christian Grey & Ana och skriva om nya intriger och människor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måste läsas!

H, 29 mars 2016

Mycket bra bok och efterföljare av de första tre böckerna från EL James! En bok att längta efter och svår att lägga ifrån sig. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grey

Susann , 15 mars 2016

Den var bra, inte jättebra. Följde ju samma röda tråd som dom föregående böckerna. Rekommenderar den gör jag men den är inte nödvändig att läsa, tyvärr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Avkopplande läsning

Adelskvinnan, 5 februari 2016

Gillar denna bok. Gillar sätt L E James skriver. Underhållande och bra, har man läst de andra böckerna i serien har man en aning vad som ska hända.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej