Du är här: Start / Betyg & recensioner / Trädens hemliga liv
Betyg & recensioner för

Trädens hemliga liv (Inbunden)

Kundbetyg 4

(126 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Det hemliga livet i skogen är avslöjat

Gösta Brand, 15 november 2016

Mycket bra. Som skogsägare har jag fått ett annat och djupare förhållande till träden och skogen och ser saker som jag aldrig sett förr. Jag skall rekommendera min skogsägarförening Södra Skog att ge den som julgåva 2018 till medlemmarna ca 40000. Finns det rabatter?

Det är den mest kunskapshöjande bok jag haft i mina händer. Den svarar på mängder av frågor jag aldrig ställt.

Jag har läst den på både tyska och svenska. Ett precist och pedagogiskt språk i båda fallen. Jag är imponerad av Jill Jakobssons språkliga förmåga att flytta över innehållet till svenska.

Den kommer nu att följa med mig som uppslagsverk i fortsättningen. När jag börja höra röster, är jag klar med den.

Tack! Gösta Brand

7 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

De långsamma träden

Lars Thulin, 12 juli 2017

En mycket trevlig bok, som ger ny respekt för trädens och deras kamraters leverne. Man ser på träd på ett nytt sätt. .
Sympatisk författare

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Födelsedags present

Ninni Lindberg, 25 april 2017

En av de mest underbara böcker jag läst - att variera forskningsfakta med egna upplevelser av skogens dofter och ljud är mycket lyckat. Lånade den först på biblioteket och därefter köpte jag den som födelsedagspresent till ena sonen.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trädens hemliga liv ger mig nytt liv!

Nina, 16 mars 2017

En helt fantastisk bok som ger insikt om ett liv som få människor förstår.
Jag har alltid älskat träden och naturen, denna bok bekräftar vad jag alltid kännt - skogen har ett mycket mer kärleksfullt liv än vad vi kunnat ana.
Boken är lätt att läsa, så trevligt skriven - ett mästerverk av en fantastisk människa, jag är så glad att jag fann denna bok!

Nina

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Försummat ämne!

Leif Reinhold Torpefält (Norrtälje), 5 juli 2018

Mycket intressant och kunskapsrik. Den gillar jag!! Bitvis lite krävande för den läsovane. Har redan lånat ut den med rekommendation till läsning!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs den!!

Mandragora, 27 februari 2018

Otroligt fin bok som öppnar ögonen för trädens värld. Har lärt mig enormt mycket vilket fått mig läsa och lära mig ännu mer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Öppnar en ny värld!

Klara (Sverige), 25 maj 2017

Jag har i och för sig alltid varit intresserad av träd men den här boken är helt magisk. Det finns så mycket fakta men också intressanta detaljer som får en att vilja fortsätta läsa. Den rekommenderas verkligen!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Visste inte att träd var så intressanta

Erik Lindmark, 10 maj 2017

Fascinerande läsning om träd och hur de fungerar som "vanlig friluftsintresserad" insåg jag att det är väldigt mycket man inte vet om träd i skogar och parker även om man går förbi dem varje dag

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs

Karen, 12 april 2017

Blir en helt ny upplevelse att vistas i skogen, värd att läsa igen. Oerhört intressant. Har alltid misstänkt att träden har ett eget liv...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej