Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hon som måste dö
Betyg & recensioner för

Hon som måste dö (Inbunden)

Kundbetyg 4

(86 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Stig Larsson hade varit besviken

Mia Johnson, 30 augusti 2019

Om man förväntar sig en bok i klass med Stig Larssons originalböcker skall man inte lägga pengar och tid på den här.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Virrig

Justine13, 9 oktober 2019

Nån Grande Finale blev det inte. Tyvärr. Tycker Lagercrantz fortsättning varit en bra fortsättning på Larssons böcker. Men här tog det stopp. Hela Everest äventyret verkar tillhöra en annan bok. Kanske något DL hade i skrivbordslådan och la in, ty det är virrigt och utan struktur. Vem dom där på snöberget var och är och vad som händer går en helt förbi. Vi bryr oss inte om dom. Dom vi bryr oss om, Blomqvist och Salander träffas bara två gånger i boken och den sista gången talar dom inte med varandra. Dom har varsin linje som är röriga, kärlekshistorier som inte känns speciellt intressanta eller man undrar varför. Och så dom där på Everest. Sen är alla dödströtta boken igenom - nästan komiskt. Ingen sover och alla går som i dimma på utmattningens gräns - och likadant med dom på Everest. Synd. DL var nog under en hel el press för att avsluta sin del av serien känns det.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Medioker

ilcretzzo, 22 september 2019

Kanske den sämsta boken av Lagerkrantz i Millennium serie. Allt för enkel (och lätt) handling och srpåkbruk. Allt händer för snabbt. Tycker Stig Larsson hade varit väldigt besviken att lösa det.

PS: Gillade Davids fortsättning tills sista boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Koka soppa på en spik

Carl Jöran Spångberg, 16 september 2019

Man måste ha läst Stigs originalböcker samt Davids uppföljare för att ens fatta handlingen. Mycket broderier på en lövtunn handling.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nej, det här var inget att ha

Petrus Konvalj, 18 december 2019

Som flera ovan skrivit, en separat handling om Mount Everest som absolut inte tillför boken någonting, som inte handlar om LS. Slutscenen är över på två sidor, mkt knapphändigt och svårförståeligt, riktigt antiklimax. Nej, detta är tyvärr en riktigt dåligt hafsjobb av Lagercrantz.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

SPRÅK MISS

Mona Bengtsson, 17 september 2019

SPRÅK MISS / David Lagercrantz svär allt för mycket vilket jag ser som en stor litterär svaghet i hans berättelse vilket hade kommit storyn att lyftas, vid ett helt annat språkbruk /

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Udda människor men intressanta.

Absolut spännande. Med en sensmoral och inblick i männskliga psyken. Den ger samtidigt en inblick i nutiden och kriminalitet en. Avkopplande och lättsam att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förväntningarna uppfyllda

Benny Flodqvist, 28 oktober 2019

Det var med stor förväntan jag öppnade boken och de uppfylldes när jag började läsa. David Lagercrantz har gjort det igen. Han har tagit hand om personerna och gjort en spännande och lätt komplex bok.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

David L.........

Aki Peter Lumme, 2 oktober 2019

skriver mkt bra & det är spännande fr 1 till sista sidan.. En riktig bladvändare... Gillar LS är boken absolut värd att läsa.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej