Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mannen som sökte sin skugga
Betyg & recensioner för

Mannen som sökte sin skugga (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(58 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Går inte att sluta lyssna

Ewa, 7 februari 2019

David är så galet skicklig på att skriva intriger och på att få det att låta som att han vet allt och jag beundrar honom för att han vågar skriva ännu en bok i millenniumserien eftersom han har varit hårt kritiserad för de två fristående fortsättningar han gjort. Jag har nästan sträcklyssnat på denna bok och önskar att David kommer skriva en till. Vill du läsa en bok du inte kan lägga ifrån dig är denna mitt tips till dig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

CRESCENDO

Tommaso, 3 februari 2019

David Lagercrantz, det är oundvikligt att referera till tidigare böcker där Sallander är inblandad, saknar den internationella politiska dimensionen som andra har förde fram i tidigare böcker. Registret som macro element räcker inte riktigt till för att lyfta intrigen till skandalösa nivåer. Dett till trots, lyckas Lagercranz skapa en intensiv och nära känsla "under stundum". Mer än övertygande

T

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inlevelsefull inläsning

Ann-Marie Losenborg, 4 november 2018

Stefan Sauk är otroligt! Hans uppläsning är inlevelsefull och skapar en stämning så att man inte vill att boken ska ta slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det tar sig

Per Ekedahl, 18 augusti 2018

Här tycker jag David Lagerkrantz tagit ett rejält steg framåt med att få till en sammanhållen och spännande berättelse. Stefan Sauk fortfarande ojämn som inläsare. När det är s.a.s. repliker och dialog funkar han utmärkt, men i den löpande texten känns det ofta överdrivet. Som om han försöker skapa mer drama än vad som finns i texten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande!

Bengt Patrik Eriksson, 30 mars 2018

En bra fortsättning av Lisbeths Salanders liv med tillbakablickar runt hennes barndom och övergreppen på henne och personerna runt henne.
Väl skrivet med ett mycket bra språk.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kände inte riktigt igen rollfigurerna.

TiKej, 25 mars 2018

Sådär, skulle boken enkelt kunna sammanfattas. B.la. många svåra ord och fördjupningar inom ex. kvantfysik och mediciners inverkan/uppbyggnad mm., som enlig min mening gör boken onödig krånglig.
Vilket då negativt påverkar handling och intresset att läsa vidare, och som innebär att personerna i boken, får stå tillbaka.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nej, inte

Snoka40, 16 mars 2018

Tyvärr, den här boken var inte riktigt vad jag hade förväntat mig! Stieg Larsson-andan saknas och karaktärerna känns inte heller igen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dålig uppläsning

Göran Alfhagen, 15 mars 2018

Dramatiseringen av uppläsaren matchar inte innehållet i boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej