Du är här: Start / Betyg & recensioner / Inte ett farväl
Betyg & recensioner för

Inte ett farväl (Inbunden)

Kundbetyg 4

(57 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra!

Villivonkansbooks, 17 juli 2017

Harry Bosch blir kontaktad av en döende miljonär som vill att han ska hitta en kvinna som försvann för länge sen. Hon var hans livs kärlek och väntade deras barn. Men en dag var hon bara borta. Samtidigt hjälper Bosch polisen i San Fernando att jaga en väldtäktsman som attackerat flera kvinnor på samma sätt.
Jag har läst många böcker av Michael Connelly, de allra flesta har handlat om Harry Bosch. Gillar den serien väldigt mycket. De böcker som inte handlat om Bosch har inte riktigt kommit upp i samma nivå enligt min mening. Denna bok om Bosch är bra, intrigen är spännande, två historier följs parallellt genom boken. Båda två är intressanta, även om jag tycker sökandet av ev släktingar till miljardären är lite intressantare att följa än den andra. Boken är spännande och har ett driv, samtidigt som den är lättläst. En mycket bra deckare tycker jag.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trovärdig deckare

Per Torsten Cedergårdh, 16 april 2019

Connelly är alltid spännande! Det känns som trovärdiga personer i historien! Och har man läst några stycken i följd, blir man ju "vän" med de olika personerna! Nu har jag abstinens, eftersom böckerna är slutlästa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inget farväl

Sten Folke Fröier, 24 oktober 2017

Här kommer Michael Connelly upp i samma nivå som i hans bästa böcker om Harry Bosch. Välskriven och mycket lätt läst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej