Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vi ses i Disneyland
Betyg & recensioner för

Vi ses i Disneyland (Inbunden)

Kundbetyg 4

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Vi ses i Disneyland

Gerd Ann-Kristin Borg, 19 juli 2017

Bra bok , läste den på några dagar, bra beskrivit känslor, relationer och om hur ensam man känner sig när det händer något, som tex allvarlig sjukdom om hur svårt den kan vara att anförtro sig åt sina närmaste som man tror sig känna så väl.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Går rakt in i hjärtat

Villivonkansbooks, 12 juni 2017

Emma bor i Stockholm, är gift och har två barn. Hennes man Andreas är frilansjournalist men har allt svårare att få uppdrag och håller på att tappa motivationen. När Emma börjar utredas för cancer gör hon sitt bästa för att fortsätta som vanligt. Hon säger inget på jobbet och istället för att berätta hemma, söker hon stöd hos sin ex-sambo Preben.
Vi ses i Disneyland är en bok som gick rakt in i hjärtat. Den beskriver så bra relationer och hur svårt det kan vara att prata med dem som t.o.m står oss närmast. Erika fångar känslan så bra, både av kärleken, ensamheten i sjukdomen och vardagslivets ekorrhjul. Språket är rakt och rappt och driver en fort framåt, jag läste hela boken i ett svep. Finns bara en nackdel med den som jag tycker, den var för kort, vill ha mer av deras liv, jag vill inte släppa taget om dem redan.. En riktigt bra debutroman! Bådar gott inför framtida böcker av Erika.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej