Du är här: Start / Betyg & recensioner / Himlen måste sakna en ängel
Betyg & recensioner för

Himlen måste sakna en ängel (Inbunden)

Kundbetyg 5

(6 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Himlen måste sakna en ängel

Sigrid Yvonne Bergman, 29 juni 2018

Denna bok borde finnas på sjukhus bibliotek , ingå såsom litteratur för sjukvårds utbildning , ger en jordnära upplevelse och jordnära beskrivning om en familjs kris och känslor inför en akut tragedi och arbete för att sakta komma tillbaka till vardagen . Boken skulle också fungera för andra föräldrar som hamnar i akut kris, ett barn som skadas , att inse att / andas .. hitta nuet /.. den var tänkvärd

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsvärd bok!

Ingrid , 17 april 2018

Otroligt fångande bok som beskriver den svåra tid och kris familjen hamnade i. Fantastiskt att Leo klarade sig med livet i behåll.
Modern skriver väldigt öppet och personligt i boken.
Mycket läsvärd bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oerhört gripande

Villivonkansbooks, 28 mars 2018

Kliniskt död. 14,5 grader i kroppstemperatur. Jag står där i anhörigrummet på S:t Olavs sjukhus i Trondheim och inser att det är kört. Jag kommer förlora mitt barn.
🐴
Himlen måste sakna en ängel är en oerhört gripande bok. Den är fruktansvärt sorglig och det gör ont att läsa om familjens resa. Bitvis är den så sorglig att jag måste lägga ner för en paus, jag riktigt känner Linns sorg och förtvivlan genom sidorna. Samtidigt inger boken hopp, att Leo överlevde efter att ha varit död i sex timmar är helt magiskt. Det om något visar att vi aldrig ska ge upp! Språket i boken är lättillgängligt och går rakt in i hjärtat. Tack Linn för att du delade med dig av familjens resa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej