Du är här: Start / Betyg & recensioner / 24 goda gärningar
Betyg & recensioner för

24 goda gärningar (Inbunden)

Kundbetyg 4

(10 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Ljuvlig läsning

Villivonkansbooks, 5 november 2018

Precis såhär ska en härlig feelgood vara! Med en huvudperson som jag genast tycker om och känner för, en handling som är intressant och fångar mitt intresse rakt igenom. Därtill precis ett sånt slut som jag gillar! 24 goda gärningar är i samma mysiga stil som Med hälsning från Båstad, det känns som författaren verkligen hittat sin grej. Jag vill påstå att vi har vår nya feelgood-drottning här! Den här boken är som gjord för att filmas, tänk vilken mysig julfilm det skulle bli! Det finns en nackdel med boken och det var att den tog slut för fort! Jag hade gärna läst många flera sidor i den här pärlan.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jätterar och inspirerande bok

Enna, 5 januari 2019

Inspirerar till godhet och att själv göra goda gärningar. Att ta hand om varandra medan det går. Inga intriger, vilket gör den härlig och avslappnad att läsa. Synd att boken tog slut så snabbt, nu måste jag köpa alla Jennys böcker.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En feelgoodpärla

veronicas_bok_bak_liv, 12 december 2019

Jag har tidigare läst en bok av Jenny "Ett litet steg på vägen" och älskade den boken och jag tänker kan man toppa med två böcker.....säger bara JAAA och WOW vilken underbar bok "24 goda gärningar" är. Jag äskade även denna bok - en mysig och underbar feelgood med julkänsla men som har en allvarlig underton. Den innehåller allt; kärlek, hemligheter, sorg, smärta, komplicerade relationer....Denna bok är lättläst med ett enkelt språk som flyter på, jag drogs direkt med storyn i och tyckte om huvudkaraktären Emma direkt. Feelgood när det är som bäst - en riktig pärla.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

mysig, härlig och charmig julbok

@bettan_bokprataren (Örebro), 10 december 2019

En intressant handling som fångar mig direkt från första sidan och som sedan forsätter genom hela boken. Ett bra driv och intressanta karaktärer.
Vill du få in en go julkänsla med fina intentioner så läs den här. Läs mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/12/24-goda-garningar-jenny-fagerlund.html

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig julkänsla

Helena, 25 december 2018

En riktigt bra och härlig bok som verkligen ger julkänsla. Den är lättläst och har ett driv som gör att den är svår att lägga undan. Trots att allt inte alltid är rosenskimrande så är det ändå en riktig feel good-bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej