Du är här: Start / Betyg & recensioner / Så lärde jag mig att älska min kropp
Betyg & recensioner för

Så lärde jag mig att älska min kropp (Inbunden)

Kundbetyg 5

(26 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

All kärlek ¿¿

Ida , 26 september 2018

Efter att ha läst boken så har jag även lärt mig att alla storlekar är vackra.
Jag har inte direkt skämts för min kroppsform, och jag gör det absolut inte efter denna boken! ♥️

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen!

Mathilda Lilja, 8 augusti 2018

Stor igenkänning på många delar i boken. Både tårar och skratt medan man läste. En del bra tips. Svår att lägga i från sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Stina Åberg, 14 juni 2018

Helt fantastisk bok som jag verkligen rekommenderar till alla som vill tro på sig själv! Du är fantastisk Linda-Marie! Mycket bra för sommarläsningen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskade du

karin Eriksson, 13 juni 2018

Du har gjort en underbar och fantastisk bok. Jag har kommit en bit i boken men den är svår att lägga ifrån sig. Men den går verkligen rätt in i själen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Anna, 9 juni 2018

En tänkvärd bok som väcker många tankar men i nästa stund känner man att det där självförtroendet får sig en liten boost. Linda-Marie är en fantastisk skribent och har i denna boken lyckats förmedla erfarenheter ohc tankar på ett sätt som berör på många plan. Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Känns som jag läser min egna dagbok!

Linn, 31 maj 2018

Stor igenkänning på den här boken. Detta kunde faktiskt kommit direkt från min dagbok..
Rekommenderar till ALLA, flicka, pojke, kvinna eller man.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ALLA borde läsa denna bok!

Eva Eriksson, 29 maj 2018

Om du är överviktig och har svårt att acceptera dig själv, är less på jojobantandet och det ständiga självhatet kommer denna bok ge dig självinsikt om varför du till viss del mår och agerar som du gör. Den kommer dessutom ge dig verktyg för att bli snällare mot dig själv och finna mer glädje i livet. Om du däremot är smal och aldrig drabbats av fatshaming och tycker att överviktiga personer borde "skärpa sig", att "de är ohälsosamma och lata" behöver läsa den här boken för att förstå hur utbrett fatshaming är och att hälsa är så himla mycket mer än en siffra på vågen! ALLA borde läsa denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän!!

Fia , 24 maj 2018

Kan vara den absolut bästa bok jag har läst. Alla borde läsa den, allra helst kvinnor!! Jag önskar bara att den hade funnits när jag var yngre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktig bok!

Emma C Johansson, 23 maj 2018

En bok med stor igenkänning. Linda-Marie skriver om sin egen uppväxt som om det vore min egen. Om hur man matats med att tjock är något fel och negativt. Boken är lättläst och i den finns massa bra tips om hur man börjar lära sig att tänka på ett annat sätt om sin kropp. Det är en bok som alla skulle läsa, oavsett kroppsform/kön.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tänkvärd!

Mia, 23 maj 2018

Borde läsas av alla, speciellt kvinnor och flickor. Så många år och så mycket tid och pengar och tankar man lagt ner på att försöka passa in i en norm som knappt finns på riktigt ens numera när tom fotomodellerna är retuscherade ! Ist för att acceptera den kropp man har och glädjas pt det som fungerar med den 🙏🏻🤗

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej