Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil
Betyg & recensioner för

Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil (Inbunden)

Kundbetyg 5

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Det här är en bok för alla!

Birgitta Lundberg, 24 september 2020

Jag får många insikter om hur jag kan leva i ett lugnare tempo och mer hälsosamt liv i detta samhälle där allt ska gå så snabbt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt underbar och lättfattlig bok om ayurveda!

Ewa Winje, 19 januari 2020

Detta är den mest lättlästa, kompletta och underbara bok om ayurveda som jag nånsin har läst. Visst, jag älskar Janesh Vaidyas böcker, speciellt "I det sista regnet" och "Lev som du drömmer" betyder mycket för mig.

Janesh Vaidyas nya bok "Ayurveda - Traditionell kunskap för en modern livsstil" slår faktiskt alla tidigare rekord. Han inte bara beskriver, utan ger oss läsare konkreta verktyg som på ett tydligt, enkelt och pedagogiskt sätt känns som ett vackert uppdukat bord fullt med godsaker. Hela boken andas ett kärleksfullt "Varsågod, jag ger er det bästa jag har".

Janesh presenterar på ett så lättfattligt sätt sin djupa kunskap och visar oss hur vi kan bli varse vilka obalanser vi har. Men också hur vi, genom att välja mat och göra lämpliga livstilsval, kan hjälpa oss själva att komma i balans. Inte att förglömma är hur viktiga våra tankar är, att vi tänker på sätt som är kärleksfullt om oss själv och andra. Så at... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantasisk

Rosie, 19 januari 2020

Denna boken ger mig så mycket lärdom och aha om mig själv. Om hur jag fungerar och vad jag borde göra för att få rätt på mina obalanser. Varför och hur jag kan må bättre. Lätt förståeligt. Kan varmt rekommendera denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej