Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skuggan bakom dig
Betyg & recensioner för

Skuggan bakom dig (Inbunden)

Kundbetyg 4

(78 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

betyg

Erik, 31 december 2021

Lika bra och spännande som Dotter Saknad och Dansa Min Docka. Man funderadar varje minut på upplösningen. Anna Jansson. Du är lysande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bladvändare!

Lollos bokhörna, 16 november 2020

"Skuggan bakom dig" är den andra delen i deckarserien om polisen Kristoffer Bark och vilken bladvändare! Herregud! När jag väl hade börjat läsa boken höll jag kvar i den tills den var slut.

Vi kastas direkt in i handlingen, Kristoffer och hans grupp har fått ett ouppklarat brott på sitt bord. En försvunnen lågstadielärare som senare hittas mördad. Kristoffer upptäcker att utredningen har sina brister, man har bland annat inte undersökt ordentligt de hot som hon utsattes för innan hon dog.

Berättelsen är så snyggt skriven och uppbyggd. Jag dras in i handlingen och det händer saker hela tiden. Dessutom blir jag lurad och inser inte förrän i slutet vem som det inte går att lita på. Anna har lyckats bygga upp en spänning som håller i sig genom hela boken. Det är nervkittlande, men det går inte att lägga ifrån sig boken. Välskrivet med bra person och miljöbeskrivningar. Anna Jansson kan det här med deckare och att skriva fängslande. Jag rekommenderar boken varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skuggan bakom dig

Margareta Andersson, 29 oktober 2020

Som vanligt en suveränt bra och spännande bok av Anna. Hon har lyckats igen. Den är verkligen att rekommendera. För alla smaker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Sofia, 26 oktober 2020

Andra boken i serien om Kristoffer bark. Som även i första delen tyckte jag att det tog ca 100 sidor innan man fastnade för boken men efter det sen så är man helt fast och det går liksom inte att sluta. Rekommenderas verkligen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning, intriger och psykopatiska tvister.

@bettan_bokprataren (Örebro), 20 september 2020

Ytterligare en fantastiskt välkomponerad bok av Anna.
Anna är en mästare att stegra intrigen och genom att successivt bygga upp dramatiken och spänningen lyfter hon storyn rakt igenom hela boken, inte en sekund av tråkigheter.
Hur kan jag bli så lurad så många gånger under en och samma historia. Det är många tvister och att lista ut vem, hur och varför är rent omöjligt.
Boken är välskriven och spännande. Den kickar i gång direkt för att sedan bara öka i styrka.
En bladvändare som ger mig gåshud. Som levererar spänning, intriger och psykopatiska tvister.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Kristina , 16 september 2020

Otroligt bra bok. Får följa med i Kristoffer Barks liv och arbete. En av mina favoriter. Anna skriver även hur svårt det kan vara att vara sjuk och allt med försäkringskassan

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Anna Jansson levererat

Ingalill Norrblom, 16 september 2020

Anna Jansson levererar varje gång. Jag längtade verkligen att läsa. Tyvärr tog den slut alldeles för fort. Önskar alla en härlig lässtund.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej