Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mönster Och Konstruktioner För Damkläder
Betyg & recensioner för

Mönster Och Konstruktioner För Damkläder (Häftad)

Kundbetyg 5

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Superbra!

Fina Fia, 23 september 2014

Jag kan bara instämma i Allt som Kajsa och Evelina redan skrivit! Någon mer bok på området kommer jag aldrig att behöva!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mkt användbar!

kajsa, 13 oktober 2004

Istället för att köpa färdiga mönster som har dålig passforn och är dyra så köp denna bok. Du kan göra mönster till vilka plagg som helst. I boken finns exempel på olika modeller men efter lite övning lär man sig att förstå principerna och kan göra vad som helst. Efter ett tag lär du dig också hur din kropp skiljer sig från grundkonstruktionerna och kan ändra innan du syr upp ditt plagg.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så bra!!!

Lycka till! /Evelina, 3 januari 2004

Mönster och konstruktioner för damkläder är en mycket bra bok om du redan är lite införstådd med mönsterkonstuktion.Den förklarar på ett bra sätt de flesta grundmönster och inspirerar till egna kreationer. Grundmallar i både 1:4 skala och 1:8 skala finns i boken.Samt förklarat hur du konstruerar de flesta baskläder och lite till.Det finns exempel på korsettliv,plaggdetaljer och trikåkonstruktioner,bara för att nämna några saker som glatt mej mycket.Och STORT plus för grundmönstren som medföljer i en mapp från stl.C34-C54 alltså bara att rita av och ändra!Jag är hel nöjd kommer inte att behöva någon mer bok om mönsterkonstruktion.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej