Du är här: Start / Betyg & recensioner / A Piece of Cake
Betyg & recensioner för

A Piece of Cake (Inbunden)

Kundbetyg 5

(70 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Många bra grundrecept som sedan kan varieras med frukt...

Sandra , 2 maj 2013

Många bra grundrecept som sedan kan varieras med frukt och nötter. Jag brukar kalla denna bok för min bakbibel! Jag kan varmt rekommendera den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok!

Therese T, 19 maj 2011

När jag köpte denna bok satt jag bara och bläddrade igenom hela boken. Flera gånger. Så vackra och inspirerande bilder!! Och goda recept!

OBS! Alla recept anger ungstider med varmluftsugn. Det står i boken ganska långt bak. Sida 165? Ett avsnitt med frågor och svar. Såg att det var flera som påpekat att tiderna var fel angivna...

Rekommenderar denna bok varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra bok för all

FF, 10 januari 2017

En riktig bra samling av alla sorts bakelse och bröd som är intressant för de flesta. Varmt rekommenderar boken för alla bröd och bakelse intresserade.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa bakboken

Tigern, 9 oktober 2016

Allt är himla gott! Och allt lyckas! Men jag kan hålla med några recensenterna om att vissa kakor måste vara i ugnen BETYDLIGT längre tid än vad som står i boken. Jag har en modern ugn men det kan krävas minst en halvtimma till...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ang. gradantal

Lisbeth, 19 november 2015

Jag tycker att boken borde ange i början att alla gradantal är för varmluftsugn!!!! Har man vanlig ugn med över-undervärme tillägg ca 25 grader.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ann

hundens bäst vän, 15 september 2014

En bra och detaljrik och bra upplägg på bakning av olika slag. Rätt enkla recept att följa men man måste kolla ordentligt innan man ska göra dem, för att ha allt hemma! En bra present att ge bort.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

underbar

JB, 12 maj 2010

Helt underbar bok! Jag har testat en hel del i denna fina bok och lyckats med allt trots att jag inte är så jättebra på att baka. Rekommenderar särskilt kardemummaknutarna, saffranssockekakan( med rom), cheesecake m blåbär, äppeltantens smulpaj och cupcakes (mina vänner trodde att jag hade köpt dem). Älskar de fina bilder. Kan bara säga "Köp den!".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fröjd för ögat!

Sandra, 19 april 2010

Åh vilken underbar kokbok!

Det vattnas i munnen av att bara titta på dom härliga bilderna, men höjdpunkten är såklart när man har bakat den där morotskakan och fått smakat den för första gången, då vet man, Leila har gjort det igen.

En underbar kokbok som alla borde ha i sitt kök.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanonbok!!!

Simbus, 13 december 2009

Jag älskar denna bok. Jag har bakat flera gånger ur den och är mer än nöjd. Många skriver om felaktiga baktider. För Er som ej vet om det så är gradantal och tider beräknade för varmluftsugn. Det betyder att bakar man med traditionell ugn som har under- och övervärme, så innebär det att man måste ha det längre tid inne i ugnen. Detta skriver även Leila om i sin bok.

Jag rekommenderar varmt denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej