Du är här: Start / Betyg & recensioner / Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
Betyg & recensioner för

Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg (Inbunden)

Kundbetyg 4

(100 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Som att lära sig ett trolleritrick

Bamba 2016, 10 mars 2014

Recepten i boken är oerhört enkla att följa och snabba att genomföra. Jag har fastnat för fikonfrallorna och rågbullarna (båda knådfria utan surdeg). Lägg 5 minuter på att röra ihop ingredienserna på kvällen. 5 minuter nästa morgon för att klicka ut degen på en plåt, sedan jäsa och in i ugnen. Ut kommer det godaste bröd jag någonsin ätit! Inräknat de finaste bröden hos bageriet på Fina Gatan.

Det är som att lära sig ett trolleritrick! Det enda jag ångrar är att jag inte lärde mig att baka på det här viset redan för 30 år sedan. Vad mycket godare mitt liv hade blivit.

Tummen upp för boken. Köp den!

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nytändning i brödbaket!

Malin , 11 augusti 2014

En bok med skönt avslappnad inställning till brödbak. Enkla recept med ett för mig helt nytt sätt att tänka runt jäsning mm. Kan varmt rekommenderas.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lättsam

Sandra , 30 december 2014

En bok fylld av enkla goda recept. Bröden kräver liten insats men ger stor utdelning. Jag bakar allt mitt bröd från dessa recept och rekommenderar boken varmt till alla!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa brödboken!

Lena, 21 mars 2013

Detta är enligt mig den absolut bästa matbröds boken med många jättegoda recept på bröd som du enkelt bakar själv vare sig du är en van hemmabagare eller inte. Recepten är lätta att följa och jag kan nästan lova att du inte kommer att misslyckas med ditt brödbak. Detta är helt klart min favorit i bokhyllan!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa bakboken

Liz, 29 mars 2021

Bästa bakboken, så enkla o smarta recept! Jag har köpt en till mig själv och även gett bort en bok i present!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oj, vad gjorde jag innan jag hade denna bok?

Tjej-mamma, 6 april 2016

Bröden i denna bok blir fantastiska! Till liten möda. Det känns som att jag aldrig mer kommer att behöva köpa en annan brödbok. Faktiskt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas!

Börje Svensson, 13 januari 2015

Utmärkt bra bakbok! Totala tidsåtgången blir lite större än vid vanligt bak, men totala insatstiden blir mycket kortare. Man hinner göra andra saker i mellanrummen, om man har svårt att koppla av. Man kan t.ex. läsa en bok i pauserna!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så fantastiskt bra bok! Den har revolutionerat min...

Anna, 19 november 2013

Så fantastiskt bra bok! Den har revolutionerat min brödbakning! Godare bröd med mindre arbetsinsats! Och ett bra sätt att klara sig utan assistent.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bra och inspirerande tips

Mo, 18 februari 2014

Man får verkligen lust att baka även om man bara "råkat" bläddra i boken. Sen handlar det om vad man vill prova först...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej