Du är här: Start / Betyg & recensioner / Stormsvala
Betyg & recensioner för

Stormsvala (Inbunden)

Kundbetyg 4

(82 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kan varmt rekommenderas

Sladjana Johnsson, 12 mars 2018

Älskar denna serien av Marianne Cedervall!, kan varmt rekommenderas. Hon skriver på ett spännande, roande sätt. En form av "deckare", dock inte blodig på det sättet som andra deckare. Älskar Härvors karaktär och den paranta Dr.

Samt kan rekommendera den andra serien av samma författare. Väntar med spänning på när nästa bok kommer ut. Har givetvis kryssat i att jag vill få ett meddelande när den kommmer ut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ang stormsvala

Florence Johansson, 2 april 2014

Rolig spännande en bok som man inte släpper ifrån sig frivillig om man inte läst ut den rekommenderas varmt till alla som har humor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är okomplicerad utan att man blir uttråkad en...

jan peter bideman, 28 december 2013

Boken är okomplicerad utan att man blir uttråkad en bidragande anledning är beskrivning av platser, personer relationer en levande men enkel historia

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken håller samma härliga stil som de tidigare...

marielouise enqvist, 9 november 2013

Boken håller samma härliga stil som de tidigare böckerna.Hoppas Marianne skriver fler böcker.
Framför allt gillar jag Hervors härliga språk, mustigt...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag kunde inte hålla mig tills pocketutgåvan kom. Har...

Bitte, 31 oktober 2013

Jag kunde inte hålla mig tills pocketutgåvan kom. Har läst alla böckerna om Hedvig och Miriam efter varandra nu och jag hoppas verkligen att Marianne Cedervall inte slutar skriva om dessa underbara kvinnor.
Hon skriver på ett sätt så man kan inte släppa boken ifrån sig. Spänning, glädje, sorg och mystik. Allt har hon fått med i berättelserna om sina tanter.
När jag blev rekommenderad böckerna stod jag nog och log för att vara snäll, tyckte inte alls det lät spännande att läsa om 2 tanter som bodde ihop men nyfikenheten vann och vad jag skrattat och gråtit.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stormsvala tycker jag är rolig, mycket underhållande...

GUN MAJ-BRITT VEDIN, 22 oktober 2013

Stormsvala tycker jag är rolig, mycket underhållande och spännande. Kanske når den inte upp till de tidigare böckerna i samma serie.
En annan författare som skriver mysiga böcker är Karin Brunk Holmqvist.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar dem alla i serien men kanske denna lite mindre....

Gunilla Spaak, 16 oktober 2013

Älskar dem alla i serien men kanske denna lite mindre. Inte riktigt lika mysig som föregående böcker. Mysigare på Gotland än i New York.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag bara älskar den här serien. Om jag ägde gåvan att...

sylvia olofsson hiller, 17 juli 2013

Jag bara älskar den här serien. Om jag ägde gåvan att kunna skriva, då skulle jag velat skriva så här.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Var ej lika bra som de tidigare böckerna om Mirjam och...

Jerker Ström, 10 juni 2013

Var ej lika bra som de tidigare böckerna om Mirjam och Hervor. Det var inte lika rolig läsning som det var när handlingen var på Gotland och i Hervors hemtrakter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej