Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det som inte växer är döende
Betyg & recensioner för

Det som inte växer är döende (Inbunden)

Kundbetyg 4

(5 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

gastkramande

mariamne (Åkarp), 27 februari 2014

....och hur slutade det? Mamman dog väl, men hur gick det för flickan? Kom de och hämtade köksön och hittade henne eller....Vad hände med pappan? och båda trodde att den andre var välbehållen och framme i sydamerika och väntade

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dom skall bara...

Hobbybibliotekarien, 7 december 2012

Lotte är gravid och det har uppstått komplikationer. Behandling kan ske i Brasilien och paret beslutar sig för att resa dit med dottern Molly. Huset i Stockholms skärgård skall hyras ut och Lotte skall bara packa ihop huset, Henrik skall bara åka förbi London i ett snabbt jobbärende så skall de ses i Brasilien. Men Lotte blir dålig på flygplatsen och rekommenderas att inte flyga den dagen. Henrik blir av sin kollega övertalad att åka till Colombia i stället (på vägen till Brasilien) och hamnar i ett kapardrama. På väg hem kör Lotte av vägen och strömmen går och mitt i all denna kaos finns Molly- Stackars Molly!
Ingen av dem är medveten om den andres bekymmer och ingen kommer heller att sakna dem, alla har ju åkt till Brasilien, eller hur.
Suggestiv, konspirativ, kärleksfull, ångestfull och ofattbar. Skulle jag göra dessa val i det läget? Skulle Henrik lämnat allt åt sin fru, då han vet att hon medicinerar och inte är frisk??
Gjort är gjort!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej