Du är här: Start / Betyg & recensioner / Flippin' burgers : hamburgare från grunden
Betyg & recensioner för

Flippin' burgers : hamburgare från grunden (Häftad)

Kundbetyg 5

(95 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Helt underbar bok för alla "burgerlovers". Efter den...

Joakim Svensson, 6 januari 2014

Helt underbar bok för alla "burgerlovers". Efter den här kommer jag aldrig att äta burgare hos de stora kedjorna. Kul att göra allt från grunden.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gav denna bok till min hamburgerälskande sambo i...

Sofie K, 30 december 2013

Gav denna bok till min hamburgerälskande sambo i julklapp. Redan några dagar efter har vi malt köttfärs, bakat egna hamburgerbröd och gjort egna pommes. Supergott och enkla recept!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För en burgarälskare är denna bok ett måste. Glöm...

Anders Westberg, 25 april 2013

För en burgarälskare är denna bok ett måste. Glöm frysta halvfabrikat, ägg-blandade färsbiffar och trista sesambröd från korvbagaren. Köp ditt eget nötkött i butik, grovmal det själv (eller be charkdisken att mala åt dig), lär dig hantera och steka det på rätt sätt för en luftig och saftig god burgare, baka brödet själv, vispa ihop din egen mayo, lägg på de tillbehör du gillar eller ta inspiration från boken. Burgar-ätandet blir sig aldrig likt efter detta, tack och lov!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag fick en kock i familjen!

Linda, 25 januari 2017

Köpte boken till min hamburgarälskande tonårsgrabb och fick igång ett matintresse som glädjer hela familjen. Och jag slipper höra tjatet om att laga hamburgare i tid och otid ;-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Världens pommes och saftiga burgare

Göran Stafrin, 30 mars 2016

Äntligen en bok med recept på hur man får till frasiga pommes frites och hamburgare som blir saftiga utan att drypa av köttsaft!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande för en matnörd :)

GG, 27 mars 2015

Har lagat Burgare tidigare, men nu kommer jag en klass högre tack vare Inspiration i boken :)
Kan stark rekommendera den till Matglada :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande bok!

Anders , 25 december 2014

Trevlig bok med bra tips för alla hamburgernördar. Lite tråkigt med mjuk pärm bara, kunde gott varit inbunden med hård pärm till det priset. Fina bilder och mycket inspirerande dock, man blev genast sugen på att tillreda en riktig amerikansk burgare med hemmalet kött och egenbakade bröd.. Mums

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lockande

Åsa Norlander, 11 augusti 2014

Att laga burgarna känns som ett måste! Ett stort plus för historierna hur recepten kommit till.
Ett besök på restaurangen rekommenderas varmt! Hamburgaren formligen smälter i munnen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Upprepningens metodik

flathead-41, 14 mars 2014

Om man aldrig gjort en hamburgare själv är boken intressant, men allt bygger på samma grund recept. Ett plus för bra bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej