Du är här: Start / Betyg & recensioner / Texas BBQ
Betyg & recensioner för

Texas BBQ (Inbunden)

Kundbetyg 5

(61 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra nybörjarbok. Tycker dock att den är lite ytlig och...

Kehus, 24 juli 2013

Bra nybörjarbok. Tycker dock att den är lite ytlig och ensidig. De olika recepten tenderar att bli väldigt lika varandra, ungefär som en restaurang som använder samma fond till alla rätter på menyn. Läckra bilder, bra layout.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett måste

Styckis, 6 november 2015

En bra bok som beskriver det mesta man behöver veta/kunna för att börja med Bbq på riktigt.
Enda nackdelen är att man aldrig kan gå tillbaka när man väl testat riktig Bbq

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett måste för den riktiga grillnörden! Gav den till...

Annika Inga-Lill Frisk, 23 januari 2014

Ett måste för den riktiga grillnörden! Gav den till min sambo som blev lyrisk och mina smaklökar satte full fart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ska man börja med BBQ, bör man ha den här boken....

Jörgen Svensson, 21 oktober 2013

Ska man börja med BBQ, bör man ha den här boken.
Utförligt beskrivet allt man behöver veta om BBQ vad det gäller både grillar och kol,samt vilka rökträd som är lämpliga.
Härliga recept och fina bilder .
Denna bok bör stå i varje grillarens hylla!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt schysst bok som verkligen innehåller...

Christian H, 31 juli 2013

Riktigt schysst bok som verkligen innehåller autentiska recept från Texas. Fina bilder och kul reseskildring följer med som bonus. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har ett gäng kokböcker som står i bokhylllan, en...

Magnus, 17 juli 2013

Jag har ett gäng kokböcker som står i bokhylllan, en brukar jag använda ibland så den finns i köket (Vår kokbok). Det här är andra gången jag verkligen använder en kokbok och jag har lagat flera av recepten och kommer nog att försöka mig på det mesta. Första gången jag tittade i den här låg jag i sängen och jag började fasen dregla av att läsa och kolla på bilderna. Blir att köpa texmex-boken också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastiskt inspirerande bok. Många härliga recept...

Robert Törnqvist, 18 juni 2013

En fantastiskt inspirerande bok. Många härliga recept och snyggt illustrerad. Ett givet köp för den som är intresserad av BBQ.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok att läsa (underhållande texter) och att...

BarbieQ, 10 juni 2013

Fantastisk bok att läsa (underhållande texter) och att laga mat efter (tydliga recept). Författaren har lyckats att överföra känslan samt sitt eget intresse för denna typ av matlagning på ett väldigt bra sätt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket trevligt bok som beskriver äkta Texas bbq...

Matias Zakrisson, 5 juni 2013

En mycket trevligt bok som beskriver äkta Texas bbq och hur du kan åstakomma det med rätt enkla medel hemma.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Strålande beskrivning av riktig BBQ. Mycket gott, men...

Jan-Erik Jansson, 3 juni 2013

Strålande beskrivning av riktig BBQ. Mycket gott, men var inställd på att det tar många timmar att tillaga kött med indirekt grillning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej