Du är här: Start / Betyg & recensioner / Såser
Betyg & recensioner för

Såser (Inbunden)

Kundbetyg 5

(172 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En trevlig bok med framför allt fantastiska bilder....

Lars Ehrlén, 2 oktober 2013

En trevlig bok med framför allt fantastiska bilder. Efter att prövat två recept känns det som den borde korrekturlästs en gång till och kanske varit något mer informativ för köksamatörer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För alla som är matintresserade

Monty (Vindö), 13 maj 2019

För alla som är matintresserade så är denna bok om såser en inspirerande och tydlig kokbok.
En fantastisk bra "uppslagsbok" !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande!

Annmari Lindquist, 10 november 2016

Många kokböcker är rätt slätstrukna, men denna ger inspiration. Trevligt inslag i mitt kök nu! Redan prövat flera recept och "sålt" en bok till vidare till väninna med smak för mat!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mästerkock?

uRbahn, 18 april 2016

Ja, absolut. Han Tommy alltså. Har gjort några såser redan. Mycket goda.
Kan verkligen rekommendera boken för alla som vill utvecklas i köket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkelt och tydligt

Maestro Wallentin, 11 april 2016

Jag har aldrig riktigt lyckats med såser. Ni vet när man tar fram den på bordet efter att ha jobbat i köket med en fisk eller köttbit (och inser att detta har åtminstone blivit bra) och så ställer man fram såsen direkt efter.

Det är numera med glädje som jag ställer fram såsen och har denna känslan som heter "Stolt" eller "stor säkerhet".

Tommy hjälper dig att rensa ut allt gammalt skit som man har i bagaget och skapa en enkelhet och tydlighet bland hur jag skall tillverka en sås.
På vilket sätt jag skall balansera syra, sötma. Hjälpa mig med att göra en beurre blanc och samtidigt rädda den om såsen börja skära sig.

Vitvinssås, brunsås m.m med en massa tipsa för att den skall matcha det övriga som du har tillrätt.

Hans intresse för att blanda smaker är fascinerande. Enkelt men ändå komplext.

Numera är denna bok en trogen vän som jag snart kan lägga ifrån mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Om Du har tid så...

Olof , 8 april 2016

Jobbade en halv dag (tyckte jag) att göra enl. kycklingsås. Kycklingen hade jag lagat i lerkärl. i ugnen.
Sen måste jag gå och köpa ingredienser (ett par st.) 5 timmar senare var jag klar med en mycket god sås.
Frågan är hur mycket tid man som amatör skall lägga ned på en sås.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gott i gott gott!

Marie Svensson, 29 mars 2016

Så många inspirerande såser och dressingar det finns. Det här känns som en komplett bok eftersom det finns kalla, varma, och alla andra möjliga såser. Dessutom så har han också skrivit ut lite olika variationer på en o samma sås i en del recept. Fina och inspirerande bilder och ett genomtänkt upplägg. Har ännu inte lagat något recept, men ser fram emot att få göra det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nu är det slut med klantandet vid såsberedning!

Margareta, 14 mars 2016

En helt fantastisk bok. Ser fram emot att testa recepten. De är klara och tydliga, lätta att förstå.
Har gett bort en bok och mottagaren har samma åsikt.
Rekommenderar den både för vana och lite mer ovana hemmakockar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Saknar några saker för en femma

Andreas Eriksson, 8 mars 2016

Det saknas ett register för passande såser till givna rätter och en generell sortering för det.
Annars väldigt bra om man är duktig på matlagning. Denna bok är inget för nybörjaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej