Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sent i september
Betyg & recensioner för

Sent i september (Inbunden)

Kundbetyg 5

(15 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Sent i september

Yvonne, 3 maj 2018

En underbar bok. Det började med att en väninna lånade mig boken med orden "Den här tycker du nog om". Det kändes som om den handlade om mina tankar och funderingar. Nu har jag köpt en egen bok och läst den två gånger. Den ger mig så mycket tillbaka.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok om trädgård och livet

Cecilia Bolin, 7 mars 2017

En sån vacker bok! Både text och bilder är så fina och när jag läser blir jag helt lugn. Passar att ha vid sängen och läsa ett kapitel per kväll innan du ska sova.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utsökt

Mis (Norrhult), 2 maj 2016

Boken är vacker, välgjord, fin och stämningsfull. Akvarellerna är ljuvliga och man känner sig så nära naturen. Det är svårt att inte sträckläsa men man får tvinga sig att låta bli så att boken räcker länge, länge. Fast man kan läsa den om och om igen förstås.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

födelsedagspresent

monica lindberg, 1 juni 2015

Köpte boken till min syster i present, och hon blev mycket förtjust i den, kan läsas om och om igen, säger hon. Hoppas på att få låna den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk vacker bok.

Görel Karlsson, 29 december 2014

Det här är en bok som jag kommer att återvända till många gånger. Rekommenderas varmt. Vackert illustrerad och en fantastisk beskrivning av livets gång och händelser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

MåBrabok

Anna Björk, 27 november 2014

Den här boken läser du långsamt och njuter av varje ord och bild!
Annorlunda trädgårdsbordet med en skön eftersmak av kravlöshet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsning som känns i kroppen

Gitte Margareta Bergqvist, 12 november 2014

Jujja Wieslander uttrycker i boken känslor som jag själv kan känna. Den är lågmäld o finstämd o beskriver natur o stämningar på ett väldigt djupt o innerligt sätt. Beskrivningen av föräldrarna är kärleksfullt o känsligt. Läser boken långsamt o med eftertanke för att den ska räcka länge. Ana Gustavssons illustrationer är en fröjd för ögat att vila i. En fantastisk present till någon man tycker mycket om!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måbra bok

Helena Gävert, 16 oktober 2014

En skön tänkvärd bok om livets gång i största allmänhet.
Vackra illustrationer
En bok att återvända till gång på gång

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej