Du är här: Start / Betyg & recensioner / Stormsvala
Betyg & recensioner för

Stormsvala (Pocket)

Kundbetyg 4

(102 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

New York

Johanna , 8 augusti 2015

Älskar att läsa om dessa damer och allt som händer runt omkring dem.
Men de passar bäst här hemma i den svenska miljön New York blev lite konstigt.
Men damerna är härliga i sina resonemang och att ingeting är omöjligt.
Man är trollbunden från första sidan och tycker att damerna känns som avlägsna släktingar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ser fram emot nästa bok.

Britt Struve, 21 april 2014

Denna var inte lika bra som de tidigare, men så bra att man längtar efter nästa. Gotland och Norrlands miljöerna kändes bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nya äventyr för Mirjam och Hervor

Monica , 17 mars 2014

Mysig läsning! Kanske inte fullt lika bra som de två första i serien men jag gillar Mariannes sätt att skriva och Mirjam och Hervor är så härliga personligheter.Jag rekommenderar boken varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läser med ett stort leende på läpparna

Jossan, 12 mars 2014

Verkligen lättsam och underhållande bok, spänning och humor och mycket fantasi.
Kan Varmt rekommenderar hela serien om Mirjam och Hervor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alltid lika trevligt att läsa om Mirjam och Hervor

Ewa H, 25 februari 2014

Trevlig läsning om Mirjam och Hervor även om denna kanske inte var riktigt lika bra som tidigare böcker, men jag gillar Marianne Cederwalls språk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stormsvala

Ann-Christin Nyberg, 21 februari 2014

Bra, men tycker nog att dom 2 första böckerna var bättre. Roligt att läsa om New York, jag har varit där och kände igen mig på deras promenader.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fullträff.... igen!

Helena Andersson, 19 februari 2014

Marianne Cedervall skriver på ett sätt att du hamnar i handlingen på en gång. Denna bok utspelar sig mitt på Manhattan New York och du är där! Efter äventyren både små & stora som de två kvinnorna ramlar in i väntar jag med spännig och förväntan på nästa bok. Frågan som du ställer dig i slutet av boken är -Vad händer sen?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte samma spänning

Harriet Lizzie Gustafsson, 13 februari 2014

Denna boken har tappat i förhållande till tidigare, framför allt jämfört med första och andra. Hoppas på bättre spänning i fortsättningen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har inte läst den själv men den uppskattades av...

Bo Ljungman, 22 januari 2014

Har inte läst den själv men den uppskattades av mottagaren som har den som semesterlektyr efter att med intresse ha läst de tre tidigare böckerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Roligt att återigen möta väninnorna Hervor och Mirjam,...

Ethel Kristina Selberg, 20 januari 2014

Roligt att återigen möta väninnorna Hervor och Mirjam, nu i en ny miljö.
Boken var inte lika bra som tidigare böcker i serien, men ändå läsvärd.
Läser gärna fler böcker om dessa damer och människorna runt dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej