Du är här: Start / Betyg & recensioner / Grönsaker : tillbehör och garnityr
Betyg & recensioner för

Grönsaker : tillbehör och garnityr (Inbunden)

Kundbetyg 5

(123 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Det mesta är riktigt bra...

Latte, 23 augusti 2016

Grönsaker: tillbehör och garnityr är en mycket bra bok, men den behöver ju kompletteras med flera i serien, om man villl använda grönsaker som just tillbehör och eller garnityr. En fördel med modellen är att man kan välja den man är mest intresserad av, och "slipper" resten, men den som har ett hundraprocentigt urval måste köpa flera böcker, tillsammans blir kostnaden ganska hög. Vissa dubbleringar finns, men dem kan man överse med.
Vad jag skulle önskat (och det gäller i princip alla matböcker) är mer råvarukännedom: hur ser man att en grönsak (eller vilken råvara det nu gäller) inte längre presterar på topp, eller kanske har en tid kvar innan den utvecklat alla nyanser den har? Jag bjuder på tipset till lämplig, kunnig författare; jag tror fler än jag skulle vilja öka sina kunskaper rörande bedömning av kvaliteten på ibland dyra råvaror.
Men boken är bra! Inte riktigt alla tidsangivelser funkar för mig, kanske beroende... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Behövs varje dag

Claes Kalderén, 17 september 2015

Boken är ett perfekt verktyg för att du ska kunna sätta grönsakerna i centrum på middagsbordet isället för proteinet. Rätter som verkligen har tydlig karaktär men utan att vara för komplicerade att laga på en vardag. En bok för alla vardagskockar!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En kick för min matlagning

Kerstin Blix, 21 januari 2015

Precis den bok som behövs - fantastiska recept på alla sorters grönsaker och rotsaker - där kött eller fisk blir tillbehör i stället för tvärtom. Bra för oss och bra för miljön.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Kathryn Kaas, 27 oktober 2014

Boken är en ren njutning, både visuellt och innehållsmässigt. Snyggt och tydligt formgiven med vackra typsnitt och snygg hantering av materialet. Jättefina bilder! Och i texten känner man verkligen Tommys passion för mat och hur han ser på råvarorna och det man kan göra. Informativt och inspirerande. Toppenbok!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

annorlunda grönsaksrecept som förgyller maten

vivi-ann rosario BROMS, 21 oktober 2014

en bra bok som inspirerar till att använda mer grönsaker på ett annorlunda sätt än det vanliga. maten blir mer aptitlig och ger mersmak. köp boken och älska grönsaker.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mer grönt åt folket!

Anna Sjögren, 15 oktober 2014

Inspirerande bok med bra upplägg där grönsakerna sorteras in i olika kategorier. Riktigt snygga bilder. Recepten är lätta att förstå och lämnar stort utrymme för att utveckla vidare efter eget smak och tycke.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Säger bara

Christina Lindbo, 17 juli 2018

Vilken inspiration man får. Kan inte få nog av någon av Myllymäki's kok böcker. Man gotta ner sig riktigt bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Anni , 18 april 2018

Vi blev genast inspirerade och lagade av recepten ur boken.
Bra recept, bra inspiration antingen som tillbehör eller som hela rätter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sådär

Martin, 21 januari 2016

Har gjort 2-3 recept och är väl inte jätteimponerad av resultatet.Inte dåligt men saknar det där lilla extra tycker jag. Tänker dock pröva några till innan jag vet säkert vad jag tycker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej