Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gubbe och katt : en kärlekshistoria
Betyg & recensioner för

Gubbe och katt : en kärlekshistoria (Pocket)

Kundbetyg 4

(108 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lättläst

Veronica Levevind, 9 februari 2016

Kan tänka mig att ge bort boken till någon som ska skaffa katt eller ge den till någon som verkligen tycker om katter annars tror jag inte att man skulle uppskatta boken lika bra. Sen är den väldigt tunn, inte riktigt värt att betala lika mkt som för en tjock bok.
Men som sagt, läsvärd är den och visst sitter man med ett leende på läpparna när man läser den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tråkig

Mary, 19 januari 2016

Alldeles för förutsägbar, det finns bättre böcker om katter och deras ägare. Min sambo fick den i present,men han blev besviken över innehållet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevligt men segt

Visst en trevlig historia, men som kattägare inget nytt. Jag tappade efter ett 10- tal sidor tappade jag intresset. En novell hade den passat bättre som tycker jag.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin bok

Eva Steen, 29 december 2015

Fin bok dock inte så gripande som jag trodde. Tycker nog att han höll en distans till sin katt som känns lite främmande om man nu gillar katter.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig bok

Owe Hållmarker, 22 januari 2021

Jag som är kattgubbe själv kände igen allt. Trevlig humoristisk kattanalys. Rekommenderas även för icke kattälskare. De får lära sig mycket om kattens liv och leverne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärleken till Kissen som förändrar dej !

Ulla Moberg, 25 november 2020

Denna bok kan man inte släppa. Den förändrar din relation till katter. Även om man umgåtts med katter i tiotals år påverkar den dej. Kissen får dej att se katter i ett nytt perspektiv och ljus, till bådas bästa.
Jag uppmanar till läsning eftersom den berikar ditt liv ! Nästa gång du träffar en katt du känner sedan tidigare kommer det att vara en helt annan katt än den du tidigare mött.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs en mysig och positiv bok!

ankan, 13 oktober 2020

Underbar! Jordnära, okomplicerad, mysig , positiv och rakt på sak, precis vad vi behöver i dessa tider!
Bevisar att män inte alltid är tuffingar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vilken härlig läsning

Monica Catherine Karlsson, 2 januari 2020

Den här boken är helt underbar och beskriver verkligen att det är katten som bestämmer i ett hem. Skrivet på ett roligt och humoristiskt sätt. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig beskrivning om kattägandet

Gerd Linnea Nyström, 17 december 2015

Att bli med katt fast man inte tänkt det och hur det kan förändra vardagslivet beskrivs igenkännande om man har katt. Har man inte katt så blir man allmänt intresserad av katter. Tänker katter och eller hur kommer de ihåg sina upplevelser. Författaren beskriver sina tankar och funderingar på ett fint sätt.
Mysig bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej