Du är här: Start / Betyg & recensioner / Smakäventyret : att lära små barn äta mat
Betyg & recensioner för

Smakäventyret : att lära små barn äta mat (Häftad)

Kundbetyg 5

(48 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket informativ

Therese, 8 juni 2016

Lättläst, informativ och smart bok! Läste den innan jag gav bort den till min syster som har en treveckors bebis. Kommer definitivt att köpa mig en egen när jag själv får barn.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

samma våglängd här

Colomba, 21 oktober 2017

mycket i boken har jag följt rent instinktivt när jag blev mamma( mina barn fick aldrig välling till exempel och jag är glad för det när jag läser det som Ann skriver om just välling).

Jag inser också att det finns välmenande barnläkare, barnmorskor som inte riktigt vet att deras rekommendationer när det gäller barnmat inte är dem bästa.

En bok som borde läsas av alla föräldrar och tipsas till så många som möjligt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok för bebisförälder!

Carolina , 25 september 2017

Perfekt att läsa inför bebisens första smakupplevelser! Boken är baserad på forskning och ger många tips på vad bebisen kan äta för att få i sig all näring som behövs. Skulle ha velat ha mer vegetariska tips.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

Agneta Siljekil, 16 september 2016

Bör läsas av alla föräldrar. Som food pharmacy fast för barn : ) Ta hand om den lilla tarmen som inte bara behöver fyllas med välling och gröt för att det är bekvämt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För alla nya föräldrar

Linnea Maria Eriksson, 6 september 2016

Klok och intressant. Jag har tipsat mina vänner med småbarn om boken. Jag lärde mig saker om bl.a. Välling vilket gör att jag förmodligen kommer utesluta den. Jag är själv glutenintolerant sedan jag var barn och tror att man bör ifrågasätta de stora mängderna gluten man ger till barn genom bl.a. Välling.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt för förstagångsföräldern!

AMKU, 25 april 2016

En informativ och intressant bok om barn och mat. Precis vad man behöver veta när man ska börja ge sitt barn mat.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

nutida, informativ och kunnig!

Sofia , 26 november 2015

Helt i linje för vad jag tror på! Verkligen en riktigt bra bok. Slukade den! Bra med konkret fakta, bra tips och exempel. Läs den!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant

L, 24 februari 2016

Intressant och pedagogisk bok som väcker intresset att lära sig mer även om man redan känner till faktainformationen om näringsbehov sedan tidigare. Det är viktigt för vuxna att tugga maten och inte svälja för stora otuggade bitar. Varför inte då purea maten för bebisar? Om de inte ska sätta mjuka broccolibuketter i halsen så måste de överkokas och då försvinner mycket näring.
Hur fick barnen i sig tillräckligt med järn förr i tiden när de drack en massa komjölk som försvårade järnupptaget? Om de inte fick det vad fick det för konsekvenser? Tipset om järngrytan är bra men leverpastej innehåller socker så vill man inte ge bebisen det så..

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän

Agneta Thelin-Sunna / Ptj AB, 29 januari 2016

Tänk om alla kunde läsa denna bok och även Ann's tidigare böcker om socker - då skulle kommande generation bli en friskare sådan.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktig bok

Helena P, 19 november 2015

En bok ALLA föräldrar bör läsa.
Rekommenderar även författarens båda andra böcker,
"Ett sötare blod" och "Det sötaste vi har"

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej