Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fantastiska fakta om djur
Betyg & recensioner för

Fantastiska fakta om djur (Inbunden)

Kundbetyg 5

(145 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fakta!

-, 7 maj 2018

En fängslande bok som jag, som mormor, läste tillsammans med mitt 6-åriga barnbarn, ända tills jag kom till sidan 102 om Flamingon. Där författaren skriver att "de kissar på sina egna ben för att svalka sig"
Fåglar kissar inte, fågelbajs är både urin och avföring tillsammans och då blir jag tveksam, finns det fler osanna påståenden i boken?

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnbok bokstavligen

Herr Nilsson , 6 juni 2017

Detta är en bok som till en början ser ut att ha ett intressant och roligt sätt att lära barn om djur. Men vid närmare inspektion faller boken platt. Det är en barnbok, bokstavligen, som skriven av ett barn och därför ostrukturerat med fakta som bara slängs ut utan grund eller sammanhang. Nej ska man skriva en faktabok, även för barn, måste det härledas var informationen kommer ifrån och läggas fram på ett sätt som ger trovärdighet. Min 6 åriga brorson säger 0 av 100 chokladbitar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar!

Lilledit, 10 maj 2017

Den här boken är lika rolig för barn som för vuxna. Dessutom är den ett gott underlag för vidare samtal och berättelser.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla åldrar

Spel Anna, 1 februari 2017

Passar inte bara det lilla barnet, här finns fantastiska fakta för alla åldrar! Ge den till någon som du tycker om!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

djurprat

Ragnhild Eriksson, 15 juli 2016

Det var en rolig bok som lärde både barn och vuxna. Våra barnbarn var mycket engagerade
och vi fick gå igenom boken två ggr. samma dag de fick den. Lite kul att det bara var svart vitt. de kunde
eller kan måla själva, men jag tror de var helt nöjda med den som den var

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok!

Emma Persson, 23 februari 2021

Det här är en helt fantastisk bok som varenda hushåll skulle kunna ha! Den passar små barn men är lika trevlig för vuxna. Jättefina bilder och intressanta fakta om djur!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sönderläst!

Katarina Lugner, 18 oktober 2019

Vår dotter fick den när hon fyllde fem. Under flera veckor fick vi endast läsa ur den här. Många små udda och roliga fakta. Sonen tyckte lika mycket om den!
För mig som vuxen? Bilderna tyckte inte jag var så bra som många andra tycker MEN jag läser den gärna igen...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket man inte visste

Roligt berättad och tecknad information; många okända fakta. Här finns mycket att lära för både barn och vuxna, framställt på ett glatt och lättsamt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant om djur

Ulla-Britt Åkesson, 12 april 2018

En bok som är lika rolig för barn som vuxna.Man kan ha så mysigt med sina barn när man läser. Speciellt det som verkar nästan litet galet. Även bilderna är så roliga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej