Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro

Suverän självhjälpsbok om stress

Jeffrey, 18 oktober 2018

Författarna har gjort ett helt fantastiskt jobb med denna bok. Bra struktur, enkelt och välskrivet, mkt pedagogiskt upplagd och de fördjupande avsnitten är såååå bra sammanfattade av ett komplext område. I mitt jobb som leg.psykoterapeut inom företagshälsovården så använder jag regelbundet denna bok tillsammans med klienterna, vilka tycker att boken är mkt bra och att de kan återkomma till den när de märker att stressymtomen är tillbaka. På bokens hemsida hittar du mkt bra formulär, övningar. Jag har läst boken flera ggr och kommer göra så igen. Jag rekommenderar boken varje vecka till klienter jag har, till studenter jag undervisar i KBT och till kollegor. Boken är helt enkelt ett måste i bokhyllan!

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas för både terapeut och patient

Einar Palm , 16 september 2017

Jag har arbetat inom både primärvård och nu företagshälsovård med personer med stressproblematik och använt boken både i stresshanteringskurser och i individsamtal - väldigt enkelt och bra beskrivet för de olika interventionerna där man med fördel kan ta enstaka avsnitt utifrån personens specifika problematik och arbeta utifrån. Rekommenderas varmt!

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekomenderas varmt

Jacqueline Olivera, 13 november 2018

En bra guide för att tänka om ens egen livsstil och prioritera om vad som är viktig i våra nuvarande liv. Ingenting är omöjligt eller ristat i sten, att vilja förändra sig har ingen ålder, denna bok ger dig de grundstenar för hitta en balans i den dagliga liv

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bättre självhjälpsböckerna

Maria, 22 september 2018

Har läst många självhjälpsböcker och detta är en av de bättre. Lätt att läsa, ger många insikter och är väldigt "hands-on" med konkreta övningar. Har hjälp mig mycket i min rehabilitering för utmattningssyndrom.
Alla övningar kanske inte har känts relevanta för mig men det tyder ju på att boken har en bredd som täcker upp flera olika problemområden.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkel och inspirerande

Sylvia Winther, 15 september 2017

Boken är fylld av mycket bra information och övningar. Man förstår enkelt hur man ska göra. Metoden och strategierna fungerar!!!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välgjord självhjälp

Grebo, 26 september 2017

Den här boken är en fin hjälpreda i livets berg- och dalbana. Välskriven. Mycket uppgifter att göra och dokumentera, om man vill.

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra!

Anita, 11 januari 2018

Väldigt nyttig och bra bok. Med olika steg vecka för vecka får man lära sig hantera sin stress. Andningsövningarna i boken hjälper en att känna sin kropp.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderar 100%

Walat Abosh, 23 februari 2021

Jag köpte denna bok för jag blev rekommenderad. Jag är så glad att jag har den för den förklarar ju en hel del som man behöver och förstår meningen med livet, tiden och glädjen av det vi har utan stress.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej