Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt jag fått lära mig
Betyg & recensioner för

Allt jag fått lära mig (Pocket)

Kundbetyg 4

(138 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Boken är rörande och absolut läsvärd.

Anita Laine Stengård, 4 mars 2021

Men jag tycker att boken marknadsförs på ett felaktigt sätt. Taras uppväxt i en ultraortodox mormonsk familj har starka inslag av psykisk ohälsa hos fadern. Jag är inte aktivt kristen och försvarar på intet sätt det mormonska sättet att leva. Men jag upplever att familjens extrema livsval i huvudsak beror på faderns mentala tillstånd och vanföreställningar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag hade redan läst den

Nenne, 6 januari 2021

Köpte den för att ge bort den i julklapp eftersom jag tyckte den var bra. Brukar bara ge bort böcker som jag själv tycker är bra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En läsupplevelse!

Den här boken blev sträckläst. Fascinerande berättelse där man ibland har svårt att förstå hur hon stod ut och dessutom stundtals förlät och återgick till familjen . Vilken otroligt stark kvinna och så väldigt bra författare. Läs den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande och annorlunda uppväxt

Per , 28 april 2021

Fängslande och fint berättad. Från en annorlunda uppväxt med en familj som undviker utbildning, sjukvård och andra samhällstjänster, sliter sig några familjemedlemmar loss och skapar normala liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kuslig men positiv

EVA BERGSTRAND, 16 februari 2021

Trots att jag verkligen tyckte att vissa avsnitt var så hemska att jag ville lägga boken från mig bara fortsatte jag att läsa. Tesen att man inte kan skylla något på andra går som en röd tråd genom denna bok. Fantastisk - små detaljer utöver det vanliga. Verkligen läsvärd!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra

Lotta, 22 januari 2021

En skakande historia som man många gånger undrar om det verkligen är verklighet som skildras. Klart läsvärd och den får en att tänka till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok jag aldrig glömmer!

Anita Gustafsson, 15 januari 2021

Hittills den bästa bok jag läst! En fantastisk skildring av ett livsöde. Trots hårda livsvillkor finns så mycket hopp. Målande språk. En bok du sträckläser. Väntar och hoppas på en uppföljare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Allt jag fått lära mig

britt-marie andersson, 5 januari 2021

En engagerande bok som visar att om man växer upp dysfunktionell familj så är det svårt att veta vad som är "normalt" i den övriga världen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk berättelse

Halén, 4 januari 2021

Det har skrivits så mycket klokt om denna bok så jag nämner bara att jag köpte en extra bok som present till min dotter. Vi kan ju inte träffas under coronarestriktionerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej